Uzman Üye
Site üzerinden satın aldı ve parası sitenin guvenlı havuzuna gitti ben teslim edip teslim ettiğimi onaylayınca o da aldığını onaylayınca para site bakiyeme geldi.Ödemeyi nasıl yaptı? dekontu varsa dekontta belirttimi veya resmı kagıtı varsa dava acabilir. mesajlasmalarda delil olarak sayılıyor. bu arada hukuk işleyış veya avukatlıkla alakam yoktur))
dostum basit kelimelerle izah etmeye çalışacağım. itemsatış ile yaptığın sözleşmede bu dediğin yasak ve ücret iadesi yapman gerekiyor siteye. site de şahısa. adam uğraşırsa tabii.
yoksa riot hesap satış zaten legal değil ama şu an senin muhatabın riot değil itemsatış.
satış işleminin aracı firması o çünkü. dolayısıyla muhatabın o. ve onun sözleşmesine, onun kurallarına göre oynuyorsun oyunu.
olursun yaşandı ama bişey olmuyo rahatta kal1200 liraya hesap sattım adamda maili üstüne almada bile zorluk çekti şimdi hesabı ticket atıp geri çekicem davalık olurmuyum.Yasal olmayan birşeyden davalık olurmuyum.Misal satışı yasak olan birşeyi alıp polise dolandırıldım diye gitmek saçma olur değil mi?
ozaman benide kimse dolandırmasaydı,kimseye acımıycam.Utanmıyorum
3 gün önce sattım biraz beklemelimiyim.Eskiden hesabım çalınmıştı benim destek sistemine yazıp başa mail adresine geçirdim ve hesabımı kurtardım,ilk mail diye değiştirilmiş maili adama teslim ettim.Hesabı kurtarmak için ticket açsam yine değiştirirler değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?