İtemsatış'tan satılan Valorant hesabını geri çekmek davaya sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hiçbirşey olmaz bunu çok fazla yapıyorlar zaten itemsatışın politikları gereği alıcı hesabı üstüme aldım ve güvene aldım deyip siparişi onayladıktan sonra mesuliyet senden çıkıyor itemsatış hiçbir işlem yapmıyor :)

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum basit kelimelerle izah etmeye çalışacağım. itemsatış ile yaptığın sözleşmede bu dediğin yasak ve ücret iadesi yapman gerekiyor siteye. site de şahısa. adam uğraşırsa tabii.

yoksa riot hesap satış zaten legal değil ama şu an senin muhatabın riot değil itemsatış.

satış işleminin aracı firması o çünkü. dolayısıyla muhatabın o. ve onun sözleşmesine, onun kurallarına göre oynuyorsun oyunu.

allpago
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ödemeyi nasıl yaptı? dekontu varsa dekontta belirttimi veya resmı kagıtı varsa dava acabilir. mesajlasmalarda delil olarak sayılıyor. bu arada hukuk işleyış veya avukatlıkla alakam yoktur:)))

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tc kimlikle sattıgın için site de dava açar alıcı da sakın bulasma

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ödemeyi nasıl yaptı? dekontu varsa dekontta belirttimi veya resmı kagıtı varsa dava acabilir. mesajlasmalarda delil olarak sayılıyor. bu arada hukuk işleyış veya avukatlıkla alakam yoktur:)))
Site üzerinden satın aldı ve parası sitenin guvenlı havuzuna gitti ben teslim edip teslim ettiğimi onaylayınca o da aldığını onaylayınca para site bakiyeme geldi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
random hesap diye yazdı ise bir şey olmaz

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka sattigin siteye gore degiskenlik gosterir yasal bir siteyse sorun yasayabilirsin.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum basit kelimelerle izah etmeye çalışacağım. itemsatış ile yaptığın sözleşmede bu dediğin yasak ve ücret iadesi yapman gerekiyor siteye. site de şahısa. adam uğraşırsa tabii.

yoksa riot hesap satış zaten legal değil ama şu an senin muhatabın riot değil itemsatış.

satış işleminin aracı firması o çünkü. dolayısıyla muhatabın o. ve onun sözleşmesine, onun kurallarına göre oynuyorsun oyunu.

Sitede alışveriş sonrası itemsatış sorumlu değildir yazıyor

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1684654558756.png

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
parayı sattığın kişiye geri iade etmek zorundasın yoksa sitenin avukatları sana ulaşıp yasal yollara başvuracaklarını söyleyecekler inatlaşmaya devam edersen 5-20k arası para ödetirler hiç girme o işlere bizzat yaşadığım için söylüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kesinlikle önermem sorman bile çok saçma bildiğin birini dolandiricam diye bizden fikir istiyorsun yaparsan umarım hukuk yoluna başvurur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1200 liraya hesap sattım adamda maili üstüne almada bile zorluk çekti şimdi hesabı ticket atıp geri çekicem davalık olurmuyum.Yasal olmayan birşeyden davalık olurmuyum.Misal satışı yasak olan birşeyi alıp polise dolandırıldım diye gitmek saçma olur değil mi?
olursun yaşandı ama bişey olmuyo rahatta kal

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk burda bişey olmasa öbür dünya var işin içinde yani bunu hile forumuna hangi kafayla yazıyosam ben <3

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
ozaman benide kimse dolandırmasaydı,kimseye acımıycam.Utanmıyorum
3 gün önce sattım biraz beklemelimiyim.Eskiden hesabım çalınmıştı benim destek sistemine yazıp başa mail adresine geçirdim ve hesabımı kurtardım,ilk mail diye değiştirilmiş maili adama teslim ettim.Hesabı kurtarmak için ticket açsam yine değiştirirler değil mi ?

Biraz beklersen iyi olur dostum ayrıca hesabını 3-4 kere satıp geri çekersen hesabın kitlenebilir. Yani sen bu hesabı çektikten sonra tekrar satıp geri çekmeye çalışma hesabın kitlenirse geri açamayabilirsin. Ama dediğim gibi 3 ay beklersen iyi olur (eğer dayanamazsan 1 buçuk ayda falanda geri alabilirsin).

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eğer böyle bişey olduğu kanıtlanırsa itemci üzerinden sana dava açılır

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ya kanka hiç bir şey olmaz diyenlerede inanmıyorum zamanında yaptım kimse seni bir hesap çaldın diye mahkemeye vermez

Üye
3 HİZMET YILI
Eğer böyle bişey olduğu kanıtlanırsa itemci üzerinden sana dava açılır

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
site o parayı hesabı sattığın kişiye öder senden de o iletişim bilgilerini bularak parayı isterler vermez isen 1200 ü 2500 olarak avukata ödersin ticarette böyle şeyler yapacaksan da hiç girme böyle işlere yazdıklarından anladığınm kadarıyla yaşın küçük böyle şeylere girişme

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yasal bi sorun yok ama bence haram para yakışmaz sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...