Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KÜÇÜKKEN YOLDAN GEÇEN BÜTÜN ARABALARA BABA BABA TAŞLARA ATARDIM BİRGÜN MİNİBÜSÜN BİRİNE DENK GELDİ KAPUT YAMULDU KUZENİMLE BERABER ATMIŞTIK BENİM ATTIĞIM KAPUTU BULDU AMA KUZENİMİN ÜSTÜNE ATTIM
VALLAH BENİM BİR ANIM VAR BİZ 4-5 ARKADAŞ TOPLANDIK BİR ÇAY BAHÇESİNE GİTTİK İÇİMZDE 1 TANE KIZ VAR BEN O KIZI SEVİYORDUM AMA UTANIYORDUM SÖYLEMEYE HERNEYSE OTURDUK ÇAY KOLA FALAN İÇİYORUZ MASAYA BİR ÇOCUK GELDİ BENİM SEVİDİĞİM KIZIN KUZENİYMİŞ BEN DE BİLMİYORUM BAKTIM SARILIP KOKLAŞTILAR FALAN BEN TABİ YANLIŞ ANLADIM O SIRA MASADA ŞİŞE VARI ÇOCUĞA FIRLATDIM AMA ŞANSLIYDIM BACAĞINA İSABET ETMİŞTİ BU SIRADA KUZENİ OLDUĞUNU SONRADAN ÖĞRENDİM VE ÇOK MAHÇUP OLMUŞTUM ÇOCUĞA AMA SONU TATLI BİTTİ İYİ BİR DOST OLDUK ÇOCUKLA HALA KONUŞUYORUZ
Ortaokulda Türkçe öğretmenimin poposuna bakardım bi gün sandalyede otururken yine bakayım dedim turuncu tangasını gördüm incecikti giymese daha iyiydi yani bütün sınıfı çağırıp göstermiştim
Elimde kefen mi ne nasır gibi bişey vardı baya büyük bişey top gibi olmuştu , annem okudu tükürdü işte düşürdük biz bunu elimden . Kefenim düştü diye ağlamıştım
Bizim binanın garajında bir araba vardı 3 lastiğinin havasını indirmiştim(aslında 4.yüde indiriyordumda sahibinin geldiğini farkettin)Neyse işte ben hemen kaçtım sonra adam görünce şok oldu sorda binanın giriş kapısına baktı tamda o sırada binadan 1 çocuk çıktı yarm saat kızdı çocuğaoda garibim markete gidiyormuş.