Merhaba arkadaslar. uzun zamandır steamden pubg oynuyorum ama bir turlu istedigim duzeye gelemedim.iyi bir oyuncu olabilmek icin onerisi olan varmı![]()
Merhaba arkadaslar. uzun zamandır steamden pubg oynuyorum ama bir turlu istedigim duzeye gelemedim.iyi bir oyuncu olabilmek icin onerisi olan varmı![]()
kayıtlıyımda ne bileyim yani bu zamana kadar iyi oynuyor olmam gerekmiyormuydumemoryhackers kayıtlı olman yeterli kankam
lite oynamıyorumpubg lite hilesi var bende
2,5 k saatim var cok kotu bir oyuncu degilim ama cok daha iyi olmam gerekiyordu suana kadarGününün yarısını ayırırsan ve spray Antrenmanları yaparsan zamanla gelişeceğini düşünüyorum. Çünki bir işe ne kadar zaman ayırırsan o kadar profesyönelleşirsin
ilk tepki yani reflex de sıkıntım var diye dusunuyorumzaman ayırlmalısın ve ayriyeten hız çok önemli hızlı olmalısın
olamaz ?
yayıncıları izliyorum. adamların ayarlarını bire bir yapıyorum onlar ip gibi sprey atıyor 300-500 metreye ama aynı spreyi ben atamıyorum nedendir bilinmezAntreman yapmalısın spray çalış.![]()
haklısın ama anlatmak istedigim. yani bunca zaman herhangi bir hileye ihtiyac duymadan da oynayabilmekmemoryhackersta seçkin üye olman yeterli![]()