Üye
çok iyi oyuncu olmanın ilk altın kuralı ses kasabilmek
miramarda uzmanlastım en cok oynadıgım harita. cloud 2 iyi bir kulaklık degilmi sence ?bence en önemlileri haritayı çok iyi tanımak ve ses kasmak
sen oynuyormusunçok iyi oyuncu olmanın ilk altın kuralı ses kasabilmek
tamam o zaman biraz tecrübe kazanmak için yayınları izle antrenman yap ve en önemlisi ses kashaklısın ama anlatmak istedigim. yani bunca zaman herhangi bir hileye ihtiyac duymadan da oynayabilmek
2,5 k saat dedimtamam o zaman biraz tecrübe kazanmak için yayınları izle antrenman yap ve en önemlisi ses kas
bence yeni taktikler bul :d2,5 k saat dedimtecrube derken
)
I spend almost half my day watching the streamersYou need to basically play a lot.. also watch high ranking streamers.
hmm peki burada pubg oynayan arkadaslar hangi modda oynuyorlar genelde tpp ? fpp ?Ses kasmada kendini geliştiriceksin. Her gün antreman modun da 2-3 saat çalışaksın, beceremiyorum diyip bırakırsan bi b*k yapamazsın. Emin ol bu gidişle gelişirsin
aim çalış antrenman yap olur.Hiçbir şey imkansız değildir.Çalışmadıkça ve araştırmadıkça nerde hata yapıyorum diye düşün.I spend almost half my day watching the streamers
hangi modda oynuyorsun ve K/D kac ?iyi oyuncuyum
aim ve ekipman iyi tecrube desen var. ama bir yayıncının attıgı spreyi aynı ayarlarda atamıyorum. neden ?aim`in iyi olması lazım kanka
Ben çoğunlukla fpp oynuyorum. Bir çok yayıncı da fpp oynuyor. Fpp de yere yatan duvar arkası yapan kişi sayısı az. Daha çok gelişirsin ordahmm peki burada pubg oynayan arkadaslar hangi modda oynuyorlar genelde tpp ? fpp ?
bende cogunlukla fpp oynuyorum. LAHZA var yayıncı ve profesyonel pubg oyuncusu biliyormusun ?Ben çoğunlukla fpp oynuyorum. Bir çok yayıncı da fpp oynuyor. Fpp de yere yatan duvar arkası yapan kişi sayısı az. Daha çok gelişirsin orda