İzlenen yanlış forum politikası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Konu uygun yere açılmamış ise uygun yere taşı lütfen.
4 gün önce bu foruma üye oldum. Bloodhunt hack kullanıyordum dün kullanmak istediğimde onaylı üye istedi.
Onaylı üye için 5 gün beklemek zorundayız.
1 Saatte 10 tane yorum hakkımız var ve 5 saatte 50 yorum ancak at biliriz.
Bu kadar mesai harcatmanıza gerek var mı?
Üstelik atılan yorumlar siliniyor.
Açıklama “yorum kasmaya yönelik” yazılan cevapların hepsi konuya uygun cevaplar evet amacım yorum kasmak zaten ama cevaplar konu ile bağlantılı.
Yeni üye olanların hepsini forumdan uzaklaştırın çünkü hepsi onaylı ola bilmek için yorum atacak.
Kullandığınız cezai işlemlerin bir mantığı olsun.
Konu açmak istiyorum 100 tane satır var. 100 tane satırı okuyup konuyu doğru yere açmamı bekliyorsunuz?
Arkadaşlar kendinize gelin birileri yazılımları yapıyor forumda paylaşıyorsunuz ama berbat yönetiyorsunuz.
Hile kullanan bir insan değilim forum literatürünüze çok hâkim değilim ama bu oyunu oynamak istiyorum çünkü vaktimi fazla almıyor oyunda ise her kes hile kullanıyor bende gayri ihtiyari olarak kullanmak zorunda kalıyorum ama böyle berbat bir forum yönetimi görmedim.
FANBOYLAR. Lütfen gereksiz yorum atmadan önce bir defa okuyun ondan sonra yorum yazın kimsenin avukatlığını yapmayın bir eleştiri yazıyorum ona göre cevap verin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
4 gün önce bu foruma üye oldum. Bloodhunt hack kullanıyordum dün kullanmak istediğimde onaylı üye istedi.
1 Saatte 10 tane yorum hakkımız var ve 5 saatte 50 yorum ancak ata biliriz.
Açıklama “yorum kasmaya yönelik” yazılan cevapların hepsi konuya uygun cevaplar evet amacım yorum kasmak zaten ama cevaplar konu ile bağlantılı.
Yeni üye olanların hepsini forumdan uzaklaştırın çünkü hepsi onaylı ola bilmek için yorum atacak.
Konu açmak istiyorum 100 tane satır var. 100 tane satırı okuyup konuyu doğru yere açmamı bekliyorsunuz?
Arkadaşlar kendinize gelin birileri yazılımları yapıyor forumda paylaşıyorsunuz ama berbat yönetiyorsunuz.
Hile kullanan bir insan değilim forum literatürünüze çok hâkim değilim ama bu oyunu oynamak istiyorum çünkü vaktimi fazla almıyor oyunda ise her kes hile kullanıyor bende gayri ihtiyari olarak kullanmak zorunda kalıyorum ama böyle berbat bir forum yönetimi görmedim.
FANBOYLAR. Lütfen gereksiz yorum atmadan önce bir defa okuyun ondan sonra yorum yazın kimsenin avukatlığını yapmayın bir eleştiri yazıyorum ona göre cevap verin.
100 Tane Konu başlığı var dediniz de hocam, Hepsi kategori halinde ayarlı. bir zahmet okuyup açın, Genel tartışma bölümü en altta. Hile ile alakalı başlıklar üstte zaten. yeni üye olduğunuz için başlık konusu karışık geliyor biliyorum. bir süre sonra alışıp başlıkları kolay buluyorsunuz.

Forum açıyorum, Sadece bilgili olanlar yazsın diyorum. Adamlar konuya bağlantılı yorum yapıyor ama benim işime yarayacak bir cevap yazmıyor. Diyorum After effects in hangi sürümünü indirmeliyim sistem özelliklerini yazıyorum. Adam gelmiş bana en bilmediğinden başla diyor. hocam benim sistemime uygun olan sürümü söylemeyecekse neden yorum yapıyor. Sadece en son sürümü indir yazanlarda var. Kullanmış tecrubeli adamlar neden en son sürümü indirmeliyim diyede açıklıyor. Yorum kasmaya yönelik uyarı alanların hepside bunun gibi yorum atanlar.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu bildiğiniz bilgi ile size basit gelebilir ama 21. yy da yaşıyoruz her şey mümkün olduğunca basitleştirilmiş. Sizdeki bilgi bende olmadığı için tek tek okumak durumundayım çünkü arama butonu bulunmuyor. Bunun çözümü çok basit konu açılan yerde bir arama butonu oluşturulur yeni kullanıcıya zorluk olmasın diye. Bu da önemsiz benim için problem başka bu problemi dile getirir iken buna da değindim.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
gerçketen öyle üyeliğini yükseltmek zor ama adamlarında bi kazancı olması lağzım değilmi adam sana hileleri vercek bazı insanlar sayesinde dazla reklam yapan üyeler yüzünden hileler fizlence adamlar gine güncelleme getircek kısacası adamlar uğraşıyo emek veriyo ve bunlar bedavaya direk versinler böylebi saçmalık gördünmü ??? kk internette çekiliş yaparken bile bazı gereksinimleri tamamlaman gerekiyor ama o iş parayla bu adamlar saatlerini verip bu hileleri yapıyor hakları deyilmi ??

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1 Saatte 10 tane yorum hakkımız var ve 5 saatte 50 yorum ancak ata biliriz.
Hile kodlamak kolay v.b değil. ayrıca kural denen bişey var. elestiri yaparken kusura bakmayında. hersey ayarlı ayrıca itirazın varsa üst düzey biriyle konus. onu geçtim acmak zorundada değilsin. buraya gelip hesap açman hile istediğin anlamına gelir.

EDİT: azcık çalıssaydı ctrl+f yapıp bulurdun.
EDİT2: ayrıca coğu forumun kullanımı konu acılımı aynı. Assırı gereksiz cümleler kurmussunuz. hayatınızda hiç forum kullanmadığınız belli. Bidahakine insanların sitesini yargılarken mantıklı düsünün :)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hile kodlamak kolay v.b değil. ayrıca kural denen bişey var. elestiri yaparken kusura bakmayında 3 İQ ilemi yapıyorsunuz? hersey ayarlı ayrıca itirazın varsa üst düzey biriyle konus. onu geçtim acmak zorundada değilsin. buraya gelip hesap açman hile istediğin anlamına gelir.
Bak güzelim. Bir şeyler okur iken anlıyorsun ama yanlış anlıyorsun. Ben zorluk derecesi bildirdim mi hile yapanlar hakkında? Bildirmedim bunu nereden çıkartıyorsun.
Eleştiri yapar iken 3IQ kullanmıyorum. Şu saçma cümlelerinizden vaz geçin artık kendinize gelin bir kaliteniz olsun.
IQ Seviyesini 1 dakikalık yazı ile mi ölçüyorsun. Bak sana değer verip cevap veriyorum. Sende bana değer verip cevap vermişsin ikimiz de bir birimize vakit ayırdık lütfen daha fazla vaktimi çalma. Konuşma şeklini de en yakın zamanda düzeltmelisin.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bak güzelim. Bir şeyler okur iken anlıyorsun ama yanlış anlıyorsun. Ben zorluk derecesi bildirdim mi hile yapanlar hakkında? Bildirmedim bunu nereden çıkartıyorsun.
Eleştiri yapar iken 3IQ kullanmıyorum. Şu saçma cümlelerinizden vaz geçin artık kendinize gelin bir kaliteniz olsun.
IQ Seviyesini 1 dakikalık yazı ile mi ölçüyorsun. Bak sana değer verip cevap veriyorum. Sende bana değer verip cevap vermişsin ikimiz de bir birimize vakit ayırdık lütfen daha fazla vaktimi çalma. Konuşma şeklini de en yakın zamanda düzeltmelisin.
Tamam en iyisi sensin. vaktini çalıyorsam yazmayabilirdin. Hersey diğer forumlar gibi açık ve belli.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gerçketen öyle üyeliğini yükseltmek zor ama adamlarında bi kazancı olması lağzım değilmi adam sana hileleri vercek bazı insanlar sayesinde dazla ****** yapan üyeler yüzünden hileler fizlence adamlar gine güncelleme getircek kısacası adamlar uğraşıyo emek veriyo ve bunlar bedavaya direk versinler böylebi saçmalık gördünmü ??? kk internette çekiliş yaparken bile bazı gereksinimleri tamamlaman gerekiyor ama o iş parayla bu adamlar saatlerini verip bu hileleri yapıyor hakları deyilmi ??
Konu paradan bağımsız. Forumda onaylı üye olması süresini 3 güne veyahut 1 güne indirile bilir. üstelik parada talep edebilirler buna da uyarım.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Konu paradan bağımsız. Forumda onaylı üye olması süresini 3 güne veyahut 1 güne indirile bilir. üstelik parada talep edebilirler buna da uyarım.
Hilelerde detected durumları var. bilceğinizi sanmıyorum ama adamlar emek versin birsürü sorunla uğrassın sonra hile fix yesin. Ne kadar sinir bozucu olduğunu siz düsünün.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
3 günden 1 güne indirmek tamamen mantıksız, Birşeyi kazanmaları için hak etmeleri gerekiyor. Örneğinden Windsharp üyelere açıktı. 1 günlük kullanıcı bile oynayabiliyordu yani, Bir süre sonra hile kullanıcıları çok fazla arttı. Adamlar sohbette Windsharp kullanıyorum, Bedava sizde kullanın. gibi cümleler kurarak her tarafa yayıyordu hileyi. Buda hilenin delected olmasını kolaylaştırdı. İnsanların bir hileyi almadan önce hak etmeleri gerekiyor. Kaç tane adam 5 gün + 50 yorum olduğunu görünce vazgeçti kasmayı bıraktı. Beleş arayan bir milletiz, Burada ücretsiz bir hizmet veriliyor adamların para kazancı bile yok. ki zaten bunun hakkında bir şikayetin varsa, En altta bulunan öneri kategorisine yazabilirdin. Veya discorddan bir yetkiliye danışıp şikayetinizi iletmektense burada boş boş konu açmanıza gerek yok.Açtığınız konuda cs go hile kategorisine ait Konu ile tamamen bağımsız bir metin yazmışsınız. Yakın zamanda ban yersiniz zaten.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
1655308168753.png

anlatmaya tartışmaya girmeye gerek görmüyorum forum politikamızı kurallarımızı begenmiyor iseniz üst yetkililer ile itetişme veya görüş ve önerilere konu açabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...