Yeni Hilelerdeki Üye Sıralaması ve Bot Gibi Yorumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
bununla alakalı konu actım aksam saat 3.40 ta pubg mobıle 300 mesaja cıksın dıye aynı taraftayız dostum merak etme benım elıme bısey gececegınden degıl hılelerı bos beles ınsanlar kullanmasın aynı yonde yuruyoruz merak etme ama bunu anca konu ve mesajların cogunlugu ıle duyurabılırız yonetıcılerımıze
yorumlarını göz bozmayacak şekilde gereksiz formatlamadan atmalısın.
Post automatically merged:

renkli yorumlar bu şekilde yasak.
Post automatically merged:

konuya gelecek olursak. hileyi herkesin kullanmasını bizde isteriz sonuçta bu hile kullanılsın diye yapılıyor. ama bazı anticheat firmaları bu işi artık işsizliğe dökmüş. sırf ücretli & ücretsiz hileleri alıp elleriyle fixliyorlar.. bu yaptığımız sistemde bunun önüne geçiyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Peki anticheat firmalarında çalışan insanlar 1 gününü verip 300 yorum kasamaz mı bence rahatlıkla kasabilir ama bizim gibi işi olan insanların günde 1 2 saat oynama süresi var biz bu sürede yorum mu kasıcaz oyun mu oynayacağız fix atmak isteyen her türlü atar buradaki amaç dediğiniz gibi ise herkesin kullanması ise onaylı üyeye düşürün fix yemden herkes kullansın yoksa sadece eski üyeler ve işsiz üyeler kavramındaki çok az insan kullanıcak 1 haftaya kalmadanda anticheat çalışanı gelip fixi yerleştirecek

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben hileyi kullanmak istiyorum nedenmi adam lar beni saçma sapan şekillerde öldüüyor hileli doldu ee 300 yorum nasıl yapacak millet elbette saçma yorumlar yapacak insanları haksız göreyin herkes hile kullanmak istiyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Peki anticheat firmalarında çalışan insanlar 1 gününü verip 300 yorum kasamaz mı bence rahatlıkla kasabilir ama bizim gibi işi olan insanların günde 1 2 saat oynama süresi var biz bu sürede yorum mu kasıcaz oyun mu oynayacağız fix atmak isteyen her türlü atar buradaki amaç dediğiniz gibi ise herkesin kullanması ise onaylı üyeye düşürün fix yemden herkes kullansın yoksa sadece eski üyeler ve işsiz üyeler kavramındaki çok az insan kullanıcak 1 haftaya kalmadanda anticheat çalışanı gelip fixi yerleştirecek
Öncelikle bilmediğin konular hakkında yorum yapmak gibi özelliklerini kapatmalısın.. Anti cheat firmasında daha önce çalıştın mı ? Kendi konunda bahsettiğin botlar gibi davranıyorsun şuan. Bilmediğin konu hakkında biliyormuş gibi yorum yapıyorsun mesela.

Leftspace'ye ek olarak, bizde bu sistemi savunmuyoruz. Fakat elimizden başka bir şey gelmiyor. Parayla üyelik satsak kendi prensiplerimizi çiğnemiş oluruz. Şuan bu sistem zaten belirli başlı oyunlarda var, tüm oyunlarda yok. Örnek olarak PUBG MOBILE oynamak isteyen insanın onaylı üye vs olması gerekmiyor. Ama gidip Black Squad oynamak isteyen insanın 600 mesajı olması gerekiyor. Nedeni ise EasyAntiCheat ve Battleye. Bizde isteriz public olarak hileleri verelim herkes kullansın. Ama bu tür ac lerde yapılabilecek bir şey yok. Evet, forumda spam aşırı derece arttı, ama biz her gün gerekli kontrolleri yapıp kullanıcıları banlıyoruz. Emin olun sizlerin haklarını savunuyoruz, siz de bize yardımcı olmak isterseniz, spam mesaj yapan üyeleri gördüğünüz zaman raporlamayı unutmayın. Her bir raporunuzu titizlikle inceliyoruz, emin olabilirsiniz. İyi forumlar. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...