Seçkin Üye
Ben eskiden kulanıyodum hiç öyle hata almadım
baktım dostum işte buralardan bilenler varsa diye yazıyoruminternette bi araştır bence bilmiyorum
windows 10 64 bit kullanıyorumHangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
şöyle söyleyim hocam mouse gayet iyi hassasiyeti falan dpi ayarlanabilyor sadece software arayüzüne erişim sağlayamıyorummausede sorun olabilir
Teşekkürlerçok güzel konu eline sağlık <3
I try it dude. But it's not still working so intersting a problem.i suggest update USB drivers may be this will work
Arkadaşlar port değiştir demiş usb çoklayıcıyla denicem bakalım olursa öyle kullanmayı düşünüyorum.Ben eskiden kulanıyodum hiç öyle hata almadım bor.,
Umarım kardeşim.arkadaşımdada aynı sorun var çözersin umarım
Thanx for answer. I'm gonna check all ınstructions, probably its doesnt work sotware for rs325 by the waythere is a problem with the compatibility of the system and your mouse. read the instructions
sevindim bir daha alacaksan james donkey tavsiye etmemArkadaşlar çözdüm değerli yorumlarınız için teşekkürler. Dİrek çin kaynaklı siteden halletim google yazdıgımızda çıkan sitedeki driver çalışmıyor diğeri çalışıyorYeni bir konu açtım orda sorunu olanlar varsa indirip işlerini halledebilirler.
bende kardeşim sorunu tam oalrak anlamadım bendeBen eskiden kulanıyodum hiç öyle hata almadım
kardeşim foruma girmiyordum bir kaç gündür çözümü ayrı bir başlık olarak paylaştım ordan indirebilirsin 325s driver yaz cıkacaktırbende kardeşim sorunu tam oalrak anlamadım bende
bendeben kullanıyorum öyle bir hata alamadım