¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
azadbaba65' Alıntı:Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
kuru kafa ts gel yapalım
Kuru Kafa' Alıntı:azadbaba65' Alıntı:Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
kuru kafa ts gel yapalım
neyi yapmayı düşünüyon konuyu dikkattli okumamışsın belli ben yardım ediyorum yardım edin demiyorum![]()
mavi ekran çözümünü bilmiyorum kardeş bililiyorum yaparım desem yalan olurCanReisWolf' Alıntı:Kuru Kafa' Alıntı:azadbaba65' Alıntı:Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
kuru kafa ts gel yapalım
neyi yapmayı düşünüyon konuyu dikkattli okumamışsın belli ben yardım ediyorum yardım edin demiyorum![]()
Kardeş oyuna girince hack ile pc de mavi ekran olup kapanıyor yardım et
İmza: Can Turgay
Hayat İyi Sanarsın Asıl Yalanmış![]()
Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunun sorunu nedir !!
Kartopu123' Alıntı:beyler gelmiyo ülke değiştirincede geliyo yazılar yeşil olmuyo
tw ni açJoyclubybet' Alıntı:Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
TW VERM BU HATAYI ÇÖZZ
bunun sorunu nedir !!
id: 920 188 435 pw: 7743
eyw![]()
Kartopu123' Alıntı:beyler gelmiyo ülke değiştirincede geliyo yazılar yeşil olmuyo
banayardımetKuru Kafa' Alıntı:azadbaba65' Alıntı:Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
kuru kafa ts gel yapalım
Joyclubybet' Alıntı:Kuru Kafa' Alıntı:¢υяѕσ' Alıntı:Kardeşim Vallahi Sana Helal Olsun Diyiyorum Yardımlaşmayi Gerçekten İyiyi Bir Yol İle Göstermişsin.
eyw![]()
TW VERM BU HATAYI ÇÖZZ
bunun sorunu nedir !!
id: 920 188 435 pw: 7743