ben farklı sc kullanıyorum kankam lee sin de insec modu çok hoş oluyor en yakın dost şampiyona doğru insec yapıyor eğer sıkıntısı yoksa yazdım farkındaysanHocam açıklamada yazdıklarımı okudun mu ? Daha onaylı üye değilsin nasıl hero öneriyosun sen ?
Post automatically merged:
Onaylı üye değilsin hero nasıl öneriyosun ?
Tamamdır hocam kusura bakmayın daha konuyu açtım 1dk geçmeden sc yi kullanmayan biri hero önerdi sinirlendim bende daha sc yi kullanmamış hero öneriyor diye . Tekrardan kusura bakmayın sinirli anıma denk geldi , tavsiyenizi dikkate alıcam hocam teşekkür ederim.ben farklı sc kullandım kanka ama çoğu aynı şuan
ben farklı sc kullanıyorum kankam lee sin de insec modu çok hoş oluyor en yakın dost şampiyona doğru insec yapıyor eğer sıkıntısı yoksa yazdım farkındaysan
Sağ olun hocam tavsiyenizi dikkate alıcam.knk warwick oynayabilirsin ultiyi çok güzel atıyoru oyun takibin güzelse çok rahat plata çıkarsın
Twitch açtım şuan herkes çok güzel oluyor mesajları görüyorum sürekli . Bi bakalım nasıl olacak.Twitch, çok iyi gidiyor yanına birde lulu bulabilirsen çok rahat rankedda taşıyıp lig atlayabilirsin çok rahat kill alabiliyor gangleriyle taşıma potansiyeli çok yüksek, karthus iyi oluyor ormanı güzel kitelıyor q kaçırmıyor rakibe, aynı şekilde olaf, elise'de iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?