Jungle Scipt Hero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sc ile junglede güzel giden heroları yazabilirmisiniz . Daha önce junglede sc ile oynamadığım için hangi herolar güzel oluyor hiç fikrim yok . Bu arada yorum kasmak için yazanlar veya daha onaylı üye bile değilken sc herosu önerenleride report edicem . Daha sc ile oynamamışlar gelmişler bu iyi oluyor diyolar :D Cidden bıkmadan tek tek reportlarım sıkıldım artık böyle insanlardan .

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
onaylı üye olmalarına gerek yok farklı sc kullanmış olabilirler ama lee karthus twitch olaf çok iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben farklı sc kullandım kanka ama çoğu aynı şuan
Hocam açıklamada yazdıklarımı okudun mu ? Daha onaylı üye değilsin nasıl hero öneriyosun sen ?
Post automatically merged:

Onaylı üye değilsin hero nasıl öneriyosun ?
ben farklı sc kullanıyorum kankam lee sin de insec modu çok hoş oluyor en yakın dost şampiyona doğru insec yapıyor eğer sıkıntısı yoksa yazdım farkındaysan

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben farklı sc kullandım kanka ama çoğu aynı şuan

ben farklı sc kullanıyorum kankam lee sin de insec modu çok hoş oluyor en yakın dost şampiyona doğru insec yapıyor eğer sıkıntısı yoksa yazdım farkındaysan
Tamamdır hocam kusura bakmayın daha konuyu açtım 1dk geçmeden sc yi kullanmayan biri hero önerdi sinirlendim bende daha sc yi kullanmamış hero öneriyor diye . Tekrardan kusura bakmayın sinirli anıma denk geldi , tavsiyenizi dikkate alıcam hocam teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
lee sin olaf güzel oluyor kardeşim deneyebillirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk warwick oynayabilirsin ultiyi çok güzel atıyoru oyun takibin güzelse çok rahat plata çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Lee sin olaf ve nidalee güzel oluyor. Onaylı üyeydim yeni düştüm bu arada sc ile oynuyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Twitch, çok iyi gidiyor yanına birde lulu bulabilirsen çok rahat rankedda taşıyıp lig atlayabilirsin çok rahat kill alabiliyor gangleriyle taşıma potansiyeli çok yüksek, karthus iyi oluyor ormanı güzel kitelıyor q kaçırmıyor rakibe, aynı şekilde olaf, elise'de iyi oluyor

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk warwick oynayabilirsin ultiyi çok güzel atıyoru oyun takibin güzelse çok rahat plata çıkarsın
Sağ olun hocam tavsiyenizi dikkate alıcam.
Post automatically merged:

Twitch, çok iyi gidiyor yanına birde lulu bulabilirsen çok rahat rankedda taşıyıp lig atlayabilirsin çok rahat kill alabiliyor gangleriyle taşıma potansiyeli çok yüksek, karthus iyi oluyor ormanı güzel kitelıyor q kaçırmıyor rakibe, aynı şekilde olaf, elise'de iyi oluyor
Twitch açtım şuan herkes çok güzel oluyor mesajları görüyorum sürekli . Bi bakalım nasıl olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benim favorim lee ve olaf knki bunları dene istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...