Jungle Scipt Hero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Lee sin, twitch, karthus oynayabilirsiniz. Kardeşim birde onaylı üye altındakiler önerebilir sıkıntı yok. Sağdan soldan görmüşlerdir, ancak siz scriptli premade arıyorsunuz diyelim ona onaylı üyenin altındakiler yorum atarsa gerekeni yaparız, şampiyon önermesinde bir problem yoktur. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lee sin, twitch, karthus oynayabilirsiniz. Kardeşim birde onaylı üye altındakiler önerebilir sıkıntı yok. Sağdan soldan görmüşlerdir, ancak siz scriptli premade arıyorsunuz diyelim ona onaylı üyenin altındakiler yorum atarsa gerekeni yaparız, şampiyon önermesinde bir problem yoktur. İyi forumlar.
eyw saol teşekkürler hmmm ok gibi saçma şeyler yazmıyor arkadaşlar.. sadece mantıklı olabilicek şeyleri söylüyoruz... ayrıca ben daha öncesinden satın aldığım scripti kullanmıştım bundan 2-3 sene önce o yüzden tahmin edebiliyorum .. iyi forumlar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
eyw saol teşekkürler hmmm ok gibi saçma şeyler yazmıyor arkadaşlar.. sadece mantıklı olabilicek şeyleri söylüyoruz... ayrıca ben daha öncesinden satın aldığım scripti kullanmıştım bundan 2-3 sene önce o yüzden tahmin edebiliyorum .. iyi forumlar

Kural ihlali gördüğünüz yorumları raporlayabilirsiniz, biz gerekeni yaparız.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ya twitch yazan olmuş ama heronun metası geçtiği için istediğin kadar sc de olsan ct jungle yiyorsun ve zor dönüyor karakter ormanı twitch hiç tavsiye etmem açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...