jungle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
jungle oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz adamlar suplardan daha çok flameleniyorlar ne yapsalar suç çok üzülüyorum bi sup main olarak

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
jung oynuyorsan gang falan atmayacaksın kardeşim objektif alacaksın /sustur all yazıp gireceksin

Üye
6 HİZMET YILI
gang atmaları zararına oluyor lanenin objektife yönelik oynamalı (all mute)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
jungle oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz adamlar suplardan daha çok flameleniyorlar ne yapsalar suç çok üzülüyorum bi sup main olarak

Ben iyi oynayanına çok az rast geldim ben de bir jung oyuncusuyum flame yapmam genelde lane gelmemesini söylüyorum şuanda 4 sezondur adcyim gang atmayan jung canımdır en azından fedlemiş olmuyor kafam rahat

Üye
5 HİZMET YILI
adamlar pozisyon yaratsa gank atarım yine de bizimki

Üye
5 HİZMET YILI
Tr serverinde flame çok yaygın. Dediğin gibi hiç bişey yapmasan da suç bulurlar sende :) O yüzden ben de oyun başında özellikle kendi takımında sup oynuyorsan adc dışında herkesi mutelemeni öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
durduk yere laf atıyorsa git yanına al bütün farmlarını bak bakalım nasıl susuyorlar böyle boş insanlara karşı onların diliyle cevap vermen lazım

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bir jungler her laneye yardım etcek diye bir şey yok. once oyuncuların bunu ogrenmesi lazım

League OF legends
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adam, jg kimse için bir şerit değil, oyunun çok iyi bir görüntüsüne sahip olmalısın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oldukça basit /sustur all yapıyorsun keyfine bakıyorsun :)
Post automatically merged:

durduk yere laf atıyorsa git yanına al bütün farmlarını bak bakalım nasıl susuyorlar böyle boş insanlara karşı onların diliyle cevap vermen lazım

oyunu kaybettiricek olsa bile kral hareket adamın kudurması an meselesi :burnbear::cryangry:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
jung oynuyorsan herkesi mutele yoksa moralin bozulur kaybedersin

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Jung işi şans işidir abi . Şans işi olunca kızmamak gücenmemek lazım. En iyi oyuncular bile yanlış zamanda yanlış yerde bulununca çok kötü jung olabiliyor oyüzden morel vermek lazım.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
adam allaha sövüyor beyler rep edip geçiyorum konuşmaya lüzüm yok

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet jung oyuncuları ne yapsa takımana yaranamıyor. Eğer jung oynayacaksan ya pren olucak ya da iyi anlaştığın bir takım arkadaşın olacak.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben jung mainim duo ile biri ile giriceksem sup main tercih ediyorum o zaman hem botu rahatlatıyor hem benimle oynuyor,sup da onuyorum o zmn jung main duo ile giriyorum o zaman ben jung ile beraber oynuyorum her lane sıkıntısı var bazen örnek veriyorum mid lane öyle bi yerde taksa fighta giriyor ki adama gitmesen adam ölücek gitsen rotasyonun bozulcak her heronun rotasyonu yapması gereken farklı oluyor jungda mesela eveleyn oynuyorsan full clear atman lazım o ara gang atmaman lazım atarsın ama rotasyonun bozulur çünkü jungun hep full clear olması gerekiyor,ama bi j4 oynarken red blue gromp alıp 3 olup gang atarsın yada redi alıp atarsın ona göre de laneler uyum göstermesi lazım,1 lane oynasan bile diğer lanelerdeki heroların oyun şeklini bilmekte fayda var önerim bu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
For me jungle and very good, but these guys are the crime in the jungle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...