Üye
jungle oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz adamlar suplardan daha çok flameleniyorlar ne yapsalar suç çok üzülüyorum bi sup main olarak
adamlar pozisyon yaratsa gank atarım yine de bizimki rakip kule altında oynuyor totem atmıyor gank yiyip ölünce jung diffjung oynuyorsan gang falan atmayacaksın kardeşim objektif alacaksın /sustur all yazıp gireceksin
jungle oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz adamlar suplardan daha çok flameleniyorlar ne yapsalar suç çok üzülüyorum bi sup main olarak
jungle da kafana göre oyuncuları susturacaksın kafana göre gang falan atıcaksınjungle oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz adamlar suplardan daha çok flameleniyorlar ne yapsalar suç çok üzülüyorum bi sup main olarak
adam, jg kimse için bir şerit değil, oyunun çok iyi bir görüntüsüne sahip olmalısınjungle oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz adamlar suplardan daha çok flameleniyorlar ne yapsalar suç çok üzülüyorum bi sup main olarak
durduk yere laf atıyorsa git yanına al bütün farmlarını bak bakalım nasıl susuyorlar böyle boş insanlara karşı onların diliyle cevap vermen lazım