Kademe Koruması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ekran Alıntısı.JPG

Arkadaşlar ben bunu ilk kez paylaşım yaptığım an gördüm ve hemen paylaştım. mh sitesine hileyi açınca üyeliğim aktif olduğu halde siteye giriş beklenıyor diyor öyle kalıyor bilginiz varmı..

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yetkililer kısa süre içerisinde bir açıklama yapacak yahut çözüm bulacaklardır. Bir kaç saattir gelen bir durum, normalde kademe koruması rank sistemi ile alakalı bir durum ama belirli saat ve günler için bir koruma yahut etkinlik ünitesi getirmiş olabilirler. Beklemede kalınız, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Kademe koruması erken öldüğünde eksi yemyorsun o yüzden öyle bişey onun hileyle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü başka arkadaşlar başka hileyle oyundalar şuan ama aynı hatayı bende aldım bekliyorum öyle

Üye
7 HİZMET YILI
kademe koruma oyunun yapmıs oldugu etkinlik gibi dusunun - eksi puan dusmuyor oyunda belli bi sureye kadar tabi

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hileyle alakalı birşey değil düşme engellemek için

Üye
7 HİZMET YILI
Aynı sorun herkesde var demek ki millet cayır cayır hile kullanıyor bekliyoruz bizde hemen çözümü :)

Üye
7 HİZMET YILI
ah, kesmek senin için çalışıyor mu? Şarj etmeme izin verildi ve çalışmıyo

Üye
7 HİZMET YILI
عندي مشكله مايشهل البرنامج

Üye
7 HİZMET YILI
yaw kac saatır sıteye gırıs dıyor bı yardımcı olun ??

Üye
7 HİZMET YILI
hıle fıxlenmıs sanırım admın uykdan kalkınca el atacakmıs ole yazdı kurucu

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Normalde kademe koruması toplam puanınızın mevcut kademenizin en alt seviyesine kadar inmesi durumunda devreye giren korumadır. Bunun sonucunda toplam puanınız bulunduğunuz kademeye tekrar atlamanız için gereken en düşüş seviyeye indirilir. Eğer korumanız yoksa bir alt rütbeye düşersiniz. Her rütbede 5.kademeye ulaşıldığında 3 kademe koruması devreye girer. Her 4.kademe ve 1. kademe arasında koruma elde edilir. Fatih ve As kademelerinde 3 kademe korumasına sahip olursunuz. Bu durum 0.12.5 güncelleme notlarında da mevcuttu. Herhangi bir hileye karşı güvenlik amacı olduğunu zannetmiyorum. Belli ki belirlenmiş gün ve saat aralığında bu durumu aktif edecekler.

Üye
7 HİZMET YILI
Ya pubg mobile hilesini açtığımım zaman oyun siyah ekran oluyor çözüm lütfennn

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "facundo224، post: 1006004، member: 1448585"] هل ما قمت تحميل البرنامج QU ولا يفتح العدعة ت [/ QUOTE]
نعم لايزال لايعمل

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...