Kadına şiddet hakkında düşünceleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar az önce Elraen adlı twitch yayıncısının
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gördüm çok hak verdim. Sizin düşünceleriniz neler?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
videoyu özelden atabilirmisin rica etsem , birde kadına şiddet kesinlikle ezikliğin acizligin bir göstergesidir başka birşey degil

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
küfür etmek yasak olmasa kadına şiddet hakkındaki düşüncelerimi söylerdim de ... bunu yapan acizdir erdemsizdir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öz babadan şiddet görmek çok acı insan evladını karısını nasıl döver anlam veremiyorum

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Abi ne kadar aciz bir durum insanın kadını dövmesi şiddet uygulaması. Evde eşiyle birlikte 9 adet kadın var ve bunların hepsine nasıl şiddet edersin. Elraene gerçekten katılıyorum döverde severde kelimesi kadar saçma bir şey yok .

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kadınlar bizlere rabbimin emenetleridir bi kadına şiddet uyguyan bi insan eziktir ve korkaktır

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Doğru bir şey değil tabiki kadına şiddet. Sonuç olarak kardeşimiz bacımız da bu durumda olabilir, neyse ki yeni düzenlenen kanunlar biraz da olsa önüne geçiyor ve büyük yaptırımları var. Allah kimsenin başına getirmesin

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bunu ancak kendinden aciz zayıf ve hasta ruhlu bir insan yapabilir.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kadına şiddet yapan delidir dostum kadınlar baştacımızdır çiçektir sevilir

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cennet annelerin ayaklarının altındadır lafını sadece düz mantıkda düşünmemek lazım.
Umarım açıklayıcı olmuştur

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aciz yıkık insanlar yapar sadece tartışma olabilir tabi ama işi şiddet boyutuna taşımak şerefsizlikten başka bişey değildir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
insanın acizliğini gösterir şiddet her ne kadar işi konuşarak çözmek varken :(

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Biri bir yerde kadın erkek ayırmaksızın zulum görüyorsa arkanı dönüp asla gitme kadın ve yada erkek bunu sınıflandırmak dahi bana göre yanlış düşüncem budur benim, yaptıgı bence yanlış paylaşım için saol dostum görmemiştim izledim şimdi.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kadın şiddeti erkek şiddeti diye ayırmıyorum şiddet uygulayan insan şiddet gören insan kim olursa olsun en ağır cezayı alması gerektiğini düşünüyorum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Şiddetin cinsiyeti olmaz, şiddet şiddettir. Bu durumun altında yetersiz eğitim ve kötü ebeveyn etkilerini aramak yanlış olur. Çünkü her şey eğitimden ve aileden geçmez, örnek olarak Ted Bundy, bir sürü kadın cinayeti işlemiş katil. Ama kendisi en iyi okullarda okumuş, annesi ve babası kiliseye üye fertlerdi. Kötülük insanın kursaklarından gelir.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şiddet dediğin sadece kadına yapılınca suç değil, şiddetin her türlüsü suçtur. Hayvana olsun çocuğa olsun büyüğe olsun kime yapılırsa suçtur. Ama Dünya'da şöyle tipler de var; Mesela biri birine şiddet uyguluyor ve sen olaya müdahale edip ezileni kurtarıyorsun ama sen suçlu oluyorsun çünkü "bu kavga bizim aramızda seni ilgilendirmez"e geliyor konu. Böyle insanları görünce de kimsenin kimseye yardım edesi kalmıyor.

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende karşıyım şiddete ama malesef bazı kadınlar da acizlik gösterisinde bulunup kimin eli kimin cebinde oynadıklarında insanın gözü dönüyor dostlarım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kadına şiddeti kınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...