Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani bunu yapan zaten akıl sağlığının yerinde olup olmadığında şüphe duyarım yani nasıl oluyorda bir kadına el kaldıra bilecek karaktersiz olabiliyorlar
Arkadaşlar bakın bazı konularda kadınlar haklı ama mesela kadın adamı aldatıyor adam 2 sinide vuruyo ama suç adamda oluyo adama hiç sormuyosunuz neden vurdum diye arkadaşlar her şeyi sorgulayın sonra karar verin
Kadınlara yönelik şiddete katılmıyorum, hepimizin çok sevdiğimiz bir Annemiz var, neredeyse tüm kadınların çocukları var ya da çocuğu olacak, anne olacaklar, ağladıkları duyguları var, bir şirket olarak hayatın insana verdiği değeri takdir etmeliyiz.
cahillik kesinlikle geleceğin annesine yada bir çocuğunun yanında öldürüseyi linç edilen kadının ve onun yanındaki çocuğun ah larını kimse bilemez ya ne olursa olsun ister aldatsın ister sevmesin senin bir kadına vurmaya hakkın yok 19 yaşımdayım aldatıldım sevilmedim gözümle gördüm bırak vurmayı 1 cümle kötü söz söylemedim eyvallah çek bak yoluna abi hayat bu herşey olucak yalan dünyadayız ölüp gitmeyeceğizmi sen ne hakla allahın verdiği canı almaya kalkıyorsun KADINLARININ AYAKLARININ ALTI CENNETİR...