Merhabalar uzun zamandır "PromHeda" nick im için oyun forumlarında steam vs. gibi benzer yerlerde kullanmak için logo ve imza arayışındayım ismimle uyumlu minimal bişey arıyordum ama harflerin birbirine uyumsuz olması nedeniyle güzel bişey çıkmıyor ortaya onun yerine konuyu daha çok belli edebilecek oyun öğelerini andırabilecek şeyler kullanmayı denedim ve 20 25 denemeden sonra böyle bişey çıktı ortaya şimdiden söyliyeyim çizim le ilgili en ufak bi bilgim yok hatam vs varsa affola. bi ricam var bu resmi/çizim i pc ye geçirebilecek biri varmıdır aramızda. istediklerim
-H harfi tapınak şövalyelerindeki gibi olmasını istiyorum çizimdeki gibi bide koyu bi kırmızı renk olursa güzel olur
-P harfi normalde bildiğimiz p harfi ama uçları ve üstü siyah şekilde balta ya benzemesini istiyorum çizimdeki gibi
- arka plan düz mat koyu bi renk olabilir gri vs gibi yada düz yumuşak beyaz
- bide aynı çizimin imza boyutlarında daha büyük hali
şimdiden teşekkür ederim @Crystal biliyorum daha önceden yardımcı olmuştun zaten şuanki avatarım da senin yapmış olduğun logo rica etsem bu konuda da yardım edebilirmisin. yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim İyi Forumlar MH üyeleri.
Edit : yorum atan herkese teşekkür ederim ama sanırım anlaşılmamışım pc üzerinden grafik ve çizim işlerinden pek anlamıyorum yine de dediğiniz gibi resmi tarayıp pc üzerinden çizerek bi kaç bişey denedim ama güzel olmadı gibi örnekleri ekliyorum aşağıya . yardımcı olucak biri varsa çok teşekkür ederim.

-H harfi tapınak şövalyelerindeki gibi olmasını istiyorum çizimdeki gibi bide koyu bi kırmızı renk olursa güzel olur
-P harfi normalde bildiğimiz p harfi ama uçları ve üstü siyah şekilde balta ya benzemesini istiyorum çizimdeki gibi
- arka plan düz mat koyu bi renk olabilir gri vs gibi yada düz yumuşak beyaz
- bide aynı çizimin imza boyutlarında daha büyük hali
şimdiden teşekkür ederim @Crystal biliyorum daha önceden yardımcı olmuştun zaten şuanki avatarım da senin yapmış olduğun logo rica etsem bu konuda da yardım edebilirmisin. yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim İyi Forumlar MH üyeleri.
Edit : yorum atan herkese teşekkür ederim ama sanırım anlaşılmamışım pc üzerinden grafik ve çizim işlerinden pek anlamıyorum yine de dediğiniz gibi resmi tarayıp pc üzerinden çizerek bi kaç bişey denedim ama güzel olmadı gibi örnekleri ekliyorum aşağıya . yardımcı olucak biri varsa çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: