karabüyü mü büyülü silah mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Her zaman merak ettim karabüyü oynarım genelde ama büyülü silah da güçlü ama karar veremiyorum.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle Büyülü Silah ben her suramı büyülü silah yapardım çünkü büyülü silah ws lerde çok güçlüdür

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
büyülü silah ws lerde o kadar kanser ki küfür yemek istiyorsan birebir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Büyülü Silah bence vs lerde İşine Yarar

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Simyalı oynuyorsan Kara Büyü. Kara Büyü vs Büyülü Silahta eğer çözebilirse Büyülü Silah kazanır diğer türlü zort. Kara Büyü diğer classlara göre de biraz daha üstün.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kanka b.silahta da sıkıntı çözemezse imkansız gibi ama çözerse her vs yi alıyor. Ama tr de felan hep b.silah oynuyorum hem kasılma kolay hem vs kolay karabüyüysen kasılma sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kara büyü her zaman iyidir fakat efsunlar güzel olmalı kırılgan olmaz charın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Simyalı oynuyorsan Kara Büyü. Kara Büyü vs Büyülü Silahta eğer çözebilirse Büyülü Silah kazanır diğer türlü zort. Kara Büyü diğer classlara göre de biraz daha üstün.
Kanka simyali b.silahda iyi gibi Ama dediğin gibi çözemezsen çöp oluyorsun

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka simyali b.silahda iyi gibi Ama dediğin gibi çözemezsen çöp oluyorsun
Simyalıda her çar iyidir. Önemli olan hangisinin daha iyi ve sağlam olduğu. İkisinin de aynı derece simyası varsa Büyülü Silah çözemezse Karabüyü içinden geçer bu durumda. Çözerse de Karabüyü'ye geçmiş olsun. Diğer vs'lere bakacak olursak Sura genel olarak diğer classlara karşı üstün geliyor. Fakat Karabüyü ve Büyülü Silah eşleşmesinde her şey çözmeye bakıyor.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Simyalıda her çar iyidir. Önemli olan hangisinin daha iyi ve sağlam olduğu. İkisinin de aynı derece simyası varsa Büyülü Silah çözemezse Karabüyü içinden geçer bu durumda. Çözerse de Karabüyü'ye geçmiş olsun. Diğer vs'lere bakacak olursak Sura genel olarak diğer classlara karşı üstün geliyor. Fakat Kafabüyü ve Büyülü Silah eşleşmesinde her şey çözmeye bakıyor.
Kanka işte olay şurda mesela diğer eşleşmelerde büyülü silah bıcakcıya karşı iyi değil bıcakcı zihinsele iyi değil bildiğin hepsi birbirinin ct si ama karabüyü tek sıkıntı yaşadığı b.silah ondada çözme muhabbeti var işte

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka işte olay şurda mesela diğer eşleşmelerde büyülü silah bıcakcıya karşı iyi değil bıcakcı zihinsele iyi değil bildiğin hepsi birbirinin ct si ama karabüyü tek sıkıntı yaşadığı b.silah ondada çözme muhabbeti var işte
Aynen öyle kanka. Ben genel olarak kullandığımdan dolayı genele bakaraktan Kara Büyü diyorum. Genelde Büyülü Silah başlayıp kasıldıktan sonra değiştiriyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardeşim büyülü silah her zaman her yerde besttir ama kara büyü sadece vs içindir. Önemli olan efsun - ekipman

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
genel olarak ws için k.büyü farm için b.silah lonca savaşları için 1.99 sv lerde karabüyü daha çok iş yapıyor bireyselde ama büyülü sura da lonca savaşında loncan için büyük avantaj sağlıyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Karabüyüye güzel efsun basarsan bir tık daha iyi olur ama büyülü silahta tilt ediyor biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...