Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o dediğin problem çok kişide var; problem karşı cinsten olan kişiyi çok yüceltmenden kaynaklanıyor. Buda cinsellik kaynaklı bir durum tabiki. Psikoloğa gidersen sosyalleşebileceğin yöntemler önerecektir sana.
valla tek diyceğim ayna karsınıa geç bi saçını başını toparla elini yüzünü yıka kendine güven ve hiç bişeyden korkma kendini nasıl özgür ve hür bir şekilde ifade ediyorsan öyle et kimseye onların gözünde olması gerektiği gibi olma sen kendin nasıl biriysen öyle ol seni öyle seven insanlarla takıl iletişim konusunda diyeceğim tek şey kendine güvenin ve özgüvenin cesaretli ol reis <3
Kafana çok fazla takma şöyle yapsam ne olur böyle yapsam ne olur diye olasılık hesaplarına girme içinden geldiği gibi davran yapmacık hareketlerden kaçın kendin gibi davrandığında biri yanında duruyorsa yanındadır durmuyorsa çok fazla üsteleme bırak gitsin.Öz güvenini böyle kazanabilirsin çekingen olma karşındaki de bir insan sonuçta bende de zamanında telefonla konuşma fobisi vardı konuşamıyordum sırf bu sorunu yenebilmek için telefon çağrılarını karşılayabileceğim bir yerde işe girdim para için değil sorunumu aşmak için üstüne gittim ve bunu yendim şimdi herkesi telefondan rahatsız eden ben oldum devamlı arıyorum )
özgüven problemini 2 şekilde çözebilirsin benim çözdüğüm yöntem kız arkadaş tı kızlarla arkadaş ol normal erkek arkadaşların gibi ama sakın aşık olacağın seveceğin kişilerle değil nasıl bir erkek sana o tarzda yakın gelmiyor sadece arkadş olarak geliyorsa öyle birisini bul takıla takıla kızlar daha iyi anlar ve aslında o kadar çekinmeye korkmaya gerektirmediğini anlarsın 2. yöntemse arkadaşların dediği gibi psikolok maddi durumun yeterliyse özel gereksiz gelirse devlet psikologlarına başvurabilirsin herşeyi eksiksiz anlatman çok önemli ki derdine derman olsunlar
1 bekarlık sultanlıktır reis de sorun şu çok basit aslında sen kendini eksik görüyorsun atıyorum o şahısı sen çok güzel olarak görüyorsun kendini de kötü birbirinizi yan yana koyamıyorsun şöyle düşüneceksin benim olmayan şeyi kaybetsem ne olabilir ki ? bunu kendine sor kendini hiç bir şeyde eksik görme ha olabilir belki kız seni beğenmeye bilir dediğim gibi o kız senin neyin diki kaybedince üzülesin reis. kısaca karşındaki nasıl bir kız olursa olsun gerekirsen manken, ünlü sen kendini ona kıyasla eksik görmemen gerek eşit olarak dalacaksın o sıra demek istediğin söylemek istediklerini içine atıyorsun dur ve pişman oluyorsun içinden geçeni söyle ha kız beğenme dimi içinden geçenleri duymayı yenisini bul reis illa o kişiyle olucak gibi bir şey yok.
Kendini zorlamalısın ve karşıdaki insanı fazla gözünde büyütmemelisin oda senin gibi insan sonuçta abartılacak ya da heycanlanıcak bir şey yok. Zamanla çözülür kardeşim bende senin gibiydim şu an aşırı rahatım. Karşı cinsle fazla vakit geçir alışırsın.