Karşı taraf WhatsApp mesajlarını okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
peki karşı taraf anlar mı bu mesaj okuma işini sonra çakara gitmeyek
?

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler. İlk defa duydum böyle bir kolaylığı kesin deneyeceğim.

Telefonunu alsam zaten keylogger atarım çöp yöntem
Hocam taşlamak yerine keylogger nasıl atardın onun bir konusunu açta faydalansın insanlar.
Şahsen ben "Nasadan adam kiraladım onlar bilgiyi veriyor. Yöntem Çöp"diyebilirdim. Kimseye bunu sunmadığım taktirde gizemli olduğumu sanan bir aptal olabillirdim :brainfree:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Güzel konu, açıklamalar yeterli, tabi fotoğraf olsaydı anlamayan kullanıcılar için kolaylık olurdu, yine de emeğin için teşekkürler :)
Şahsi düşüncem: Kişilik (gizlilik) haklarının ihlalini kesinlikle ama kesinlikle savunmuyorum. Bundan dolayı bu ve bunun gibi uygulamaları kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler. İlk defa duydum böyle bir kolaylığı kesin deneyeceğim.

Hocam taşlamak yerine keylogger nasıl atardın onun bir konusunu açta faydalansın insanlar.
Şahsen ben "Nasadan adam kiraladım onlar bilgiyi veriyor. Yöntem Çöp"diyebilirdim. Kimseye bunu sunmadığım taktirde gizemli olduğumu sanan bir aptal olabillirdim :brainfree:
internette keylogger ile ilgili pek çok acemilerin bile yapabileceği yöntem var. ( ''.jpg'' ye saklama, ''.apk'' ya saklama gibi) Ve bunların tamamı fishing yöntemi ile çalışıyor. Yani kurban teknoloji cahili biriyse basitçe fishing yapabilirsin. Eğer değilse telefonunu alıp içine virüsü sıkıştırdığın dosyayı kurbanın telefonuna yüklersin. Bunun için virüs yerine programlar da var. Geneli çocuk güvenliği adı altına paylaşılmış. Araştır bul

Üye
7 HİZMET YILI
whatsap web dediğin şey. resmi windows programı var herhangi başka bi program indirmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...