Hocam taşlamak yerine keylogger nasıl atardın onun bir konusunu açta faydalansın insanlar.Telefonunu alsam zaten keylogger atarım çöp yöntem
internette keylogger ile ilgili pek çok acemilerin bile yapabileceği yöntem var. ( ''.jpg'' ye saklama, ''.apk'' ya saklama gibi) Ve bunların tamamı fishing yöntemi ile çalışıyor. Yani kurban teknoloji cahili biriyse basitçe fishing yapabilirsin. Eğer değilse telefonunu alıp içine virüsü sıkıştırdığın dosyayı kurbanın telefonuna yüklersin. Bunun için virüs yerine programlar da var. Geneli çocuk güvenliği adı altına paylaşılmış. Araştır bulÖncelikle paylaşımın için teşekkürler. İlk defa duydum böyle bir kolaylığı kesin deneyeceğim.
Hocam taşlamak yerine keylogger nasıl atardın onun bir konusunu açta faydalansın insanlar.
Şahsen ben "Nasadan adam kiraladım onlar bilgiyi veriyor. Yöntem Çöp"diyebilirdim. Kimseye bunu sunmadığım taktirde gizemli olduğumu sanan bir aptal olabillirdim![]()
sen öyle yap ozaman bu konuya niye girdin arkadaş güzelce yapmış birşeyler atmış gereksiz bir tartışma bence buTelefonunu alsam zaten keylogger atarım çöp yöntem