Daha çok demek istediğim şey hileyken başkasının hilesiaçıkcası ben durduk yerde hile açmıyorum karşı ya hile gelince yada bir oyundan illalah edince açıyorum o yüzden evet kızıyorum
2 taraf da legit oynar ise tadından yenmez ama sen legit oynayıp karşısı cıvkını çıkartırsa çok da hoş olmuyoryok ben hile açmışken karşıda açarsa eğleniyorum baya kapışma gibi
Ama karşında ki hile iken onu kesmek de ayrı bir zevk!Daha çok demek istediğim şey hileyken başkasının hilesiSinirlendiriyordur mutlaka ya insan tek hile kendisi olmak istiyor
Hileyi kesmek çok ayrı bir zevk zatenAdam benim gibi legit oynuyor ise saygı duyarım ama abana zıbana oynuyor ise deliye dönerim. Bence bunun hile ile de alakası yok. iyi oynayan oyuncular geldiğinde de tilt olabiliyorum.
Post automatically merged:
2 taraf da legit oynar ise tadından yenmez ama sen legit oynayıp karşısı cıvkını çıkartırsa çok da hoş olmuyor
Post automatically merged:
Ama karşında ki hile iken onu kesmek de ayrı bir zevk!
Hileyi arşa çıkarttılar artık csgoda, her maça gelip duruyor. Paraya yazıkCS:GO da alıştık zaten hile gelmesine. Herhangi bir FPS oyunda karşıma hile gelince ağladığım doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?