Süper Üye
vallahi ben diyorum ki madem hile varmış ben de indiriyim 
Senin hilen daha kaliteliyse birde tadından yenmiyor ban yediğini görüncekarşıma hile gelirse sinirleniyorum ama ben de hileysem dert etmiyorum ama o hileciyi banlatana kadar elimden geleni yapıyorum oda var
reportlarsan senide incelerler daha hızlı ve kolay banlanırsın yanlış yapıyorsun kimseyi bildirmemelisinBiz arkadaşlarla bağıra çağıra reportluyoruz ama biz de hileyiz tabi o arada![]()
aynen bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle ayarlarım daha güçlü olsun istiyorum sırf bu sebeptenen sevmediğim şeydir özellikle ben de hileysem çünkü dayanamıyorum ve hilenin ayarlarını arttırmak zorunda kalıyorum ben arttırınca o da arttırıyor sonra aramızda yarışa dönüyor en son ban yiyorum bu yüzden![]()
Sonra ban yersek sorun oluyor, aynısı bende de var ama sakin kalmaya çalışıyorumen sevmediğim şeydir özellikle ben de hileysem çünkü dayanamıyorum ve hilenin ayarlarını arttırmak zorunda kalıyorum ben arttırınca o da arttırıyor sonra aramızda yarışa dönüyor en son ban yiyorum bu yüzden![]()
İyileşicez be dayıvalorant oynarken çok kızıyorum şimdi bura hile geldi ama kullanamıyoruz![]()
Kanka genellikle bende hile ile oynadığım için sıkıntı olmuyor ama ben legit oynuyorum karşıdaki adam patara kütere vuruyorsa çıldırıyorumHer ne kadar çoğumuz hatta neredeyse hepimiz hile kullanan insanlar olsakta karşıya hile gelince delirebiliyoruz.
Şahsen bende öyle bir özellik var, sizlerde de var mı? Neler düşünüyorsunuz?