Kasamın RGB aydınlatmasını nasıl kontrol edebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk rgb cihazın internette yazılımı varmı diye bak yada bunun dışında kendi kumandası veya tuşu olabiliyor

bruh
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Nereden aldıysan bir mesaj atıp rgb kumandayı isteyebilirsin, arkadaşın dalgınlığına gelmiş herhalde :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kumanda Varsa Göndermelerini Söylemelisin Çünkü O Kumanda İçin Ayarlanıyor

Onaylı Üye
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yazılımı varsa değişir ya da kumandası yoksa değişmez
Post automatically merged:

Yazılımı varsa değişir ya da kumandası yoksa değişmez

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum merhabalar öncelikle buradaki çoğu arkadaşın da söylediği gibi kumandayı talep edebilirsin, benim kasamda da rgb aydınlatmalar mevcut bu aydınlatmaları ve fanları aynı zamanda BIOS ayarlarından kontrol edebiliyorum BIOS ayarlarına göz atabilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
to control rgb your motherboard must have ARGB header and your fans should be ARGB fans. but if its RGB only, then ur motherboard should have a software. install that and you can control with that. but without either one, theres not much u can do.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
rgb yi kontrol etmek için kasada kontrolcü olması gerek ekstra kontrolcünün kumandası olması gerek

Üye
5 HİZMET YILI
RGB fanların uygulaması varsa ordan kontrol edebilirsin yoksa kumanda gerekir kumandayı aldığın yerden isteyebilirsin yada internetten bulabilirsen al

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullandığın RGB kendi programı illa vardır araştır bulursun programı olmadan üretmezler ztn

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
onu bende merak ediyorum değişme özelliği var fakat kumandası yoktu cevap verirseniz sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ışıkları xiaomi redmi gibi telefonlarla play store dan programlar kontrol ede bilirsin ben redmi not 9 kulanıyorum evimin duvarındaki rgb leri telefonla kontrol ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ya aldığın yerde kumandanı talep et ya da kasanın üstünde veya içinde ön tarafında değiştirebilmen için tuşlar olur onlara bak var mı diye

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Eğer ledler kumanda ile çalışıyorsa ancak o zaman kanka başka şekilde bilmiyorum renk değişmiyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...