Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım. Bu soft hub dedikleri olay var forumda birçok kişinin sattığı. Donanım banı asla yemezsiniz diyorlardı fakat donanım banı yedim VAL 152 kodu ile. Şimdi, ben bu donanım banını nasıl kaldıracağım? Bilgisi olan var mı? Bu arada bana yok, hard mod kullanmışsındır, yok abartmışsındır diyen olmasın. Maksimum 15 kill alıyordum. Onları da peek atacakları yerde crosslu bekleyerek alıyordum. Aim vs hiçbir şey açık değildi ama Türkiye sunucusu klasik, canını sıkana doğrudan report ettikleri için doğrudan sisteme düşüyorsunuz. O yüzden tavsiyem, diyenlere de pek inanmayın. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa da yardımlarını bekliyorum HWID ban kaldırma hakkında.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kankalarım spoofer tamam bunu biliyorum ama şöyle bir problem var bu sitede ki kesin işe yarıyor mu yarıyorsa neden millet hepsini deli dehşet fiyatlara satıyorlar ve bir kere kullandıktan sonra her seferinde tekrardan o spoofer kullanmak zorunda mıyım tek seferde olmuyor mu hangisinebaksam pc yi açtıktan sonra bunu mutlaka çalıstırın arka planda kalsın vs diyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar doslarım bu soft hub dedikleri olay var forumda bir çok kişinin sattığı donanım banı asla yemezsiniz diyorlardı fakat donanım banı yedin val 152 kodu ile şimdi ben bu donanım banını nasıl kaldırıcam bilgisi olan var mı bu arada bana yok hard mod kullanmıssındır yok abartmıssındır diyen olmasın max 15 kill alıyordum onlarıda peek atacakları yerde crosslu bekleyerek alıyordum aim vs hiç bir şey açık değildi ama tr serveri klasik canını sıkana direk report ettikleri için direk düşüyorsunuz sisteme o yüzden tavsiyem dieyenlerede pek inanmayın bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa da yardımlarını bekliyorum hwid ban kaldırma hakkında
hocam zaten 152 yiyorsan yani hwid banı yediysen dt olmuştur hile ve spoofer kullanıp yada 3-4 ay bekleyip kaldıraiblirsin biliyorsundur zaten
Post automatically merged:

kankalarım spoofer tamam bunu biliyorum ama şöyle bir problem var bu sitede ki kesin işe yarıyor mu yarıyorsa neden millet hepsini deli dehşet fiyatlara satıyorlar ve bir kere kullandıktan sonra her seferinde tekrardan o spoofer kullanmak zorunda mıyım tek seferde olmuyor mu hangisinebaksam pc yi açtıktan sonra bunu mutlaka çalıstırın arka planda kalsın vs diyorlar
sitedekini bilmiyorum ama temiz bir raid + format bios up/down ve spoofer kullanırsan çoğu anakartta kalkıyor anakartının markasi ne tam olarak

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
kanka ben de senin gibi ban yedim de valorantdan normalde konu açıp öneri almayı düşünüyordum ama valoranttan nefret ettim için artık oynamayı bıraktım hwid ban yedim uğraşmadım anakartın msi asus ise bios üzerinden bunun idisi var onu değiştirince oyuna geri giriyorsun ama nasıl yapıldını bilmiyorum bi detaylıca araştırıp yapa bilirisin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
her anakart için farklı spooferlar kullanılması gerekiyor tek seferde oluyor.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
reis hwıd spofer bende ıse yaamamaıstı den bı

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
asus en zor açılan hwid kardeşim meşşakatli olduğu için geneli ücretli bakıyor bu duruma manuel olarak sitede anlatılmış tabiki uygulamak önemli geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğerki anakartın msi ise bios down/up ve dmi editle bile hwid banını açablirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhabalar doslarım bu soft hub dedikleri olay var forumda bir çok kişinin sattığı donanım banı asla yemezsiniz diyorlardı fakat donanım banı yedin val 152 kodu ile şimdi ben bu donanım banını nasıl kaldırıcam bilgisi olan var mı bu arada bana yok hard mod kullanmıssındır yok abartmıssındır diyen olmasın max 15 kill alıyordum onlarıda peek atacakları yerde crosslu bekleyerek alıyordum aim vs hiç bir şey açık değildi ama tr serveri klasik canını sıkana direk report ettikleri için direk düşüyorsunuz sisteme o yüzden tavsiyem dieyenlerede pek inanmayın bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa da yardımlarını bekliyorum hwid ban kaldırma hakkında
anakart modelini ve winver yazıp sürümünü söyler misin reis

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam asus için forumda spoofer satanlar var ama nekadar çalışır bilemem msi için yaptığım yöntemlere afuwin ekleyip deneyebilirsin ya da hala oluyor mu bilmiyorum 1 kereye mahsuz w11'e geçiş yap bazı kişilerinki kalkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...