Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka banı açtırsan bile geri banlıyorlar fakrederlerse ona dikkat et öyle açtır hesabını asusta zor birde yükse kmiktar para istiyorlöar

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
SoftHub umarım düşündüğüm şekilde kullanmamışsındır, 15 kill diyorsunda hile alıpta 15 kill'te kimse kalmaz takımınızdan sizden birisinin iyi oynaması gerekir ve siz hile iken kimse sizden iyi oynayamaz. Legit davranın heyecan yapmayın.
Hwid için ücretli olanları kullanmanı öneririm garanti için.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk 3 ay ban yemissin kisaca spoofer alacaksin dc lerde oluyor ucuza bulabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
SoftHub umarım düşündüğüm şekilde kullanmamışsındır, 15 kill diyorsunda hile alıpta 15 kill'te kimse kalmaz takımınızdan sizden birisinin iyi oynaması gerekir ve siz hile iken kimse sizden iyi oynayamaz. Legit davranın heyecan yapmayın.
Hwid için ücretli olanları kullanmanı öneririm garanti için.
dostum o kadar devrik yazmışsın ki cümleyi aim kapalı normal bir şekilde sadece agent açık duvar izleme olayı yok yıllardır hile kullanan birisiyim neyin nasıl oalcagını biliyorum valorant ise ne yaparsan yap muhakkak ban yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adminlerden birisi sanırım bununla ilgili bir paylaşımda bulunda araştırabilirsin gayet net ve açık bir içeirk olmuş

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gerek kalmadı pc ye format attım + bios güncellemesi yaptım 1aydır kullanıyorum hwid kalktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...