kanka bilgisayar daha 2 hafta oldu alalı 0 pc programı da yükledim ama aynı yine kanka kafayı yiyecem yainternette pc ye temizlik programlarını yükle sonra pc yi bilgisayarcıya götür içini bir açıp temizlesin
I feel another pc reset and top speed pc
bende oluyor aynisi ama ramini yukselt olmuyor oylearkadaşlar ben pc aldım 1 tane 3000 tl ye ama pc açılışta çok kasıyor ve yavaş açılıyor ne denediysem olmazı geri gönderdim aldığım yere ama onlar bir sorun yok dedi ama hala kasıyor açılışta ve oyunlara girerken google e girerken falan
ne yapmam lazım yardım edermisiniz ???
yaptım kanka biraz düzelme oldu sanki ama bilmiyorumkanka pc de çok çerez vardır. çalıştırı aç windows tuşu + r oraya %temp% yaz çıkan bütün herşeyi sil sonra aynı yere temp yaz yine aynı şeyi yap ciddi bir rahatlama görürsün pc de
onları da yaptımwindows ayarlarında nihai perfnmansa al ve ekran kartını da perfonmansa al kardeşim
windows iso su derken agaÖncelikle stabil çalışan bir windows iso su indirip format at sonra .
Windows Defender
Windows Update
Hizmetlerini kapat.
Oyun oynarken yada gezerken kasmalar yapabilir bunlar eğer bilgisayarın çok çok iyi değilse kasmaları çok hissedersin zaten
8156MB RAMBilgisayarınızın özelliklerini yazarsanız size yardımcı olabiliriz. Öncelikle nereden ve ne zaman aldınız bilgisayarı ve donanımları neler? SSD mevcut mu bilgisayarınız da ?
ssd yoktu yeni aldım 240 gbBilgisayarınızın özelliklerini yazarsanız size yardımcı olabiliriz. Öncelikle nereden ve ne zaman aldınız bilgisayarı ve donanımları neler? SSD mevcut mu bilgisayarınız da ?
şu anda pc 4 çekirdekli 4 ünüde kullanıyor ve driverların hepsi güncelişlemci kullanılan çekirdek sayısını yükselt ve driver larının tam olduğundan emin ol
saol kanka bir şu sorunu çözebilsemGÜZEL FORM
şu an 8 gb ram var 16 yapsam düzelir mibend
bende oluyor aynisi ama ramini yukselt olmuyor oyle
aga pc ilk açılışta yavaş açılıyor oyunlarda kasma yokHocam bir format atınız, ardından tekrar aynı hatayı alırsanız bir problem olabilir diyecektim ki birisi atmanızı istemiş atmışssınız bundan sonrası donanımsal hale gelir.. Veya win 10 veya ne attıysanız kaldırmıyor olabilir düşük format atınız.
sadece yavaşsa ssd alıp sorunu çözebilirsinarkadaşlar ben pc aldım 1 tane 3000 tl ye ama pc açılışta çok kasıyor ve yavaş açılıyor ne denediysem olmazı geri gönderdim aldığım yere ama onlar bir sorun yok dedi ama hala kasıyor açılışta ve oyunlara girerken google e girerken falan
ssd çözüm olabilirarkadaşlar ben pc aldım 1 tane 3000 tl ye ama pc açılışta çok kasıyor ve yavaş açılıyor ne denediysem olmazı geri gönderdim aldığım yere ama onlar bir sorun yok dedi ama hala kasıyor açılışta ve oyunlara girerken google e girerken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?