Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm Arkadaşlar ben şu anda 8 gb ram invidia gt 730 64 bit pc kullanıyorum ama bazen oyunlarda kasma yapıyo sorun nedir bilgisi olan varmı ?
Birden fazla nedeni olabilir en çok rastlanan virüs.. Avast gibi bir antivirüs programı ile taratıp tekrar kontrol edebilirsiniz sonrasında oyunlarda grafik ayarlarını düşürerek alınan fps'i gözlemleyebilirsiniz.
Selamün aleyküm Arkadaşlar ben şu anda 8 gb ram invidia gt 730 64 bit pc kullanıyorum ama bazen oyunlarda kasma yapıyo sorun nedir bilgisi olan varmı ?
Merhaba.Arka plan da açık olan programlardan dolayı olabilir.Görev yöneticisinden bakabilirsin skype vb.programlar açık olup kasmalara sebebiyet verebiliyor aynı zaman da internet tarayıcıları yani chrome yandex vb. de açık tutmamaya çalış.
bilgisayarı ilk aldığımda jet gibiydi pubg 60 fps sabit oynuyordum (vsnyc açıktı) 100-150 saat sonra tıpkı seninki gibi benimkide kasmaya başladı fps düşüşleri yaşadım sadece termal macunu değiştirdim sistemde oynama yapmadan şuan ilk günkü gibi gardaşım kısacası macuna bi bak derim
masa üstünü temizle sonra çalıştıra girip tem yaz oradakileri oyuna girdiğin zaman programları felan kapat ginede fps ine eti eder kasma varsa gider azda olsa