etkiler knkaarkadaşlar pubg mobıle kasıyor daha once yoktu 7200 rpm yazma hızı olan harddısk vardı bozuldu elımde laptop harddıskı vardı pcye onu bagladım ama yazma hızı dusuk bu oyunu etkıler mı?
kardesm zahmet olmassa sıstem ozellıklerın nelerarkadaşlar pubg mobıle kasıyor daha once yoktu 7200 rpm yazma hızı olan harddısk vardı bozuldu elımde laptop harddıskı vardı pcye onu bagladım ama yazma hızı dusuk bu oyunu etkıler mı?
pugb mobile genelde zaten kasıyor emulatorde oyunu rezıl etıler bence lite oyna derımarkadaşlar pubg mobıle kasıyor daha once yoktu 7200 rpm yazma hızı olan harddısk vardı bozuldu elımde laptop harddıskı vardı pcye onu bagladım ama yazma hızı dusuk bu oyunu etkıler mı?
Hdd yazma hızı PC de yapacağın her türlü işlemi etkiler. Programların açılma hızını PC nin açılma hızını vs. PC çok eski değilse mobile de bunu fazla hissetmezsin ancak eski hızına göre tabini yavaşlama ve hafifi kasma kesin olacaktırarkadaşlar pubg mobıle kasıyor daha once yoktu 7200 rpm yazma hızı olan harddısk vardı bozuldu elımde laptop harddıskı vardı pcye onu bagladım ama yazma hızı dusuk bu oyunu etkıler mı?
Dostum etkileyebilir ama az etkiler diye düşünüyorumarkadaşlar pubg mobıle kasıyor daha once yoktu 7200 rpm yazma hızı olan harddısk vardı bozuldu elımde laptop harddıskı vardı pcye onu bagladım ama yazma hızı dusuk bu oyunu etkıler mı?
temp %tepmp% ve prefecht dosyalarını sil c diki satıkla temizleEmülatörde bende de çok kasma var.