katarina ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar ben biraz yapmaya çalıştım mesela e skili save e diye bir şey var bence daha iyi oluyor adama değil de direk olarak skillerin üstüne e atıyor bu durumda dönmüş oluyor geriye e skili bunun haricinde farklı ayarlar ms ayarları ve ya sc içinde ayarlar varmıdır katarina için öğrenmem gereken bilmediğim bir de fark ayarı kaç olmalı ben kendi pingime göre ayarlıyorum son olarak predit ayarları var common wind gibi şeyler onlar hangi profilde olmalı

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
katarinada garip bi problem var bazen hiç bir şekilde e atılmıyor bu paralı scriptlerde de böyle lprebornda da var bu problem sebebini anlamadım bence katarina oynama

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kata e atmada problem var

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
script kullanımı riskleri hakkında bilgi alabilir miyim kata mainim neden olmuyor kullanmak istiyorum da ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
katarina zaten tuş spamlayarak oynanan bir çar normalde script ne yapsın o da şaşırıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kata yerine farklı çarlara yönelmeni öneririm

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ezrel da da aynı ıskıntılar var

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar ben biraz yapmaya çalıştım mesela e skili save e diye bir şey var bence daha iyi oluyor adama değil de direk olarak skillerin üstüne e atıyor bu durumda dönmüş oluyor geriye e skili bunun haricinde farklı ayarlar ms ayarları ve ya sc içinde ayarlar varmıdır katarina için öğrenmem gereken bilmediğim bir de fark ayarı kaç olmalı ben kendi pingime göre ayarlıyorum son olarak predit ayarları var common wind gibi şeyler onlar hangi profilde olmalı
Bulursan banada öğret be kral

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
katarina e atmıyor canı sıkılıyor galiba bende de öyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Katanın scsi diğer scriptlerdek gibi bozuk e atmıyor oynamanı tavsiye etmem

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
evet e de problem var atılmıyo

Üye
3 HİZMET YILI
scriptle kata oynamanı onermem jınx tercıh edebılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Katarina sc ile oyun taşınabilir katarina e tuşu atlamadığı zaman boşluk tuşuna 1 kere daha basınca düzeliyor çünkü bugda kalıyor script oynadığı için ve sana şöyle tavsiye vereyim r ayarlarında always seçilidir onu diğerini yaparsan sadece kill olduğu zamanlarda r açar ve adam kesme şansını daha çok arttırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...