Katarina nasıl daha iyi oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bence soğukkanlı olup klasik kombosunu yapmaya çalış asla öldüm diye bırakma olabildiğin kadar hareketli ol ters köşe yap takıma ad çoksa ap git ap çoksa ad git

Üye
3 HİZMET YILI
bir kaç temel kombosu var onları öğren, hasarını bilerek oynaman lazım matc up larıda öğrenmek gerekiyor kısaca çok oyna,oyunlarından derst çıkar

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sürekli oynayarak knk arada montage vdeolarını izle kendin montage çeker gibi oynamaya çalış kendini sürekli geliştirmeye çalış yani
Evet montaj videoları izlemek gerçekten karakteri öğretiyor hemde öğretiyor çok mantıklı bunu deniyicem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
katarinanın en ince ayrıntılarına kadar otp lerden öğrenebilirsin ama ben sana bir tavsiye vereyim ultiyi atmadan önce rakibin hangi yeteneklerinin bozabileceğini hesaplaman gerekiyor. Ultini o stunlardan sonra atarak full vurdurtabilirsin birde birazcık takımını beklemen gerekiyor ilk başta girip front line olmaya çalışma tek yersin bekle herkes yetenekleri flashları kullansın sonra girip topla killeri

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Biraz el alışkanlığı gerektiriyor karakter iyi oynayan birsiinden izlemek istersende jaxres i tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
lprebron ile katarina oynamayı denedim ancak script ile oynanacak bir hero değil katarina kendim oynamak istiyorum katarinayı nasıl daha profosyenel bir şekilde oynayabilirim
3 senelik kata main olarak eski ustad as a scriptten ogretici videolar ve jaxresin öğretici videolarini tavsiye ederim ekstradan katarina montage falan ızle ve ne yaptiklarina nasil kombolar vs yaptiklarina dikkat ederek izle o şekilde asiri iyi olucaktır senin için.

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tarihte en iyi kata oynayan as a script youtubeden izleyebilirsin sonra jaxres var bunlar öğretici videolar çekmişti zamanında jaxret hala devam ediyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Düşük elolarla maça gir karşıyada düşük elo gelicektir muhtemelen orada öğren yavaş yavaş

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sakin, hızlı ve dikkatli reflekslerini iyi kullanman lazım her zaman 3 adım sonrasını düşün

Üye
3 HİZMET YILI
Kata eskiden daha güzeldi bence bozdular birazdaha zorlastırdılar artık yeni Kombosu Adamın bozisyonuna göre yerdeki bıcakları adama hasar vurdurucak sekilde ayarlıcaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gelin Katarina'yı daha iyi nasıl oynarız bunları 5 madde altında toplayalım;
1. Pratik
2. Pratik
3. Pratik
4. Pratik
5. ve tabii ki pratik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...