Evet montaj videoları izlemek gerçekten karakteri öğretiyor hemde öğretiyor çok mantıklı bunu deniyicemsürekli oynayarak knk arada montage vdeolarını izle kendin montage çeker gibi oynamaya çalış kendini sürekli geliştirmeye çalış yani
3 senelik kata main olarak eski ustad as a scriptten ogretici videolar ve jaxresin öğretici videolarini tavsiye ederim ekstradan katarina montage falan ızle ve ne yaptiklarina nasil kombolar vs yaptiklarina dikkat ederek izle o şekilde asiri iyi olucaktır senin için.lprebron ile katarina oynamayı denedim ancak script ile oynanacak bir hero değil katarina kendim oynamak istiyorum katarinayı nasıl daha profosyenel bir şekilde oynayabilirim
profesyonelleri izleyereklprebron ile katarina oynamayı denedim ancak script ile oynanacak bir hero değil katarina kendim oynamak istiyorum katarinayı nasıl daha profosyenel bir şekilde oynayabilirim
Farm yap 1 2 kill al zaten güçleniyolprebron ile katarina oynamayı denedim ancak script ile oynanacak bir hero değil katarina kendim oynamak istiyorum katarinayı nasıl daha profosyenel bir şekilde oynayabilirim