Katarina nasıl daha iyi oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
6 olana kadar safe takıl roam atarak tüm tuşlara bas free kill toplarsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
harita konrtrolü yapıp free toplayarak kasılıp tek atarak daha ıyı oynayabılırsın düşük eloda ama

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
katacılara sor derdim ama katacılar felaket bir ego oluyo

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lprebron ile katarina oynamayı denedim ancak script ile oynanacak bir hero değil katarina kendim oynamak istiyorum katarinayı nasıl daha profosyenel bir şekilde oynayabilirim
jaxres izliyorum ben genelde zaten karakteri oynadıkça gelişiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
zamanla iyilesirsin video felan da izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Katarina, yetenekli bir oyuncu tarafından oynandığında çok etkili bir şampiyon olabilir.İşte Katarina'yı daha iyi oynamak için bazı öneriler:

Yetenek sıralamasını öğrenin: Katarina'nın yetenekleri çok yüksek hasar çıkarabilir, ancak doğru sıralamayı kullanmak önemlidir.Genellikle, Q (Bouncing Blades) ile düşmanları hedefleyin, sonra W (Preparation) kullanarak alan hasarı verin ve ardından E (Shunpo) ile hedefe atlayın ve R (Death Lotus) ile büyük hasar
Haraketlerinizde hızlı olun: Katarina'nın yetenekleri çok hızlı bir şekilde kullanılabilir, bu nedenle hareketlerinizde de hızlı olun.Eğer kısa mesafelerde hareket ediyorsanız, E yeteneği ile hızlı bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Gank yapmak için fırsat kollayın: Katarina, hızlı bir şekilde düşmanları öldürebilir ve bu nedenle takım arkadaşlarına gank yapmak için iyi bir seçenektir.Haritayı iyi okuyun ve fırsatları kaçırmayın.

Takım savaşlarında doğru pozisyonu alın: Katarina, takım savaşlarında büyük hasar çıkarabilir, ancak doğru pozisyonu almak önemlidir.Genellikle, düşman takımının arkasına atlamak ve hasar çıkarmak için E yeteneği ile

İyi bir ekipman seçimi yapın: Katarina, yüksek hasar çıkarabilen bir şampiyondur, bu nedenle ekipman seçimi önemlidir.Büyü gücü ve penetrasyon öğeleri seçerek

Sonuç olarak, Katarina'yı daha iyi oynamak için yetenek sıralamasını öğrenin, hızlı hareket edin, gank yapmak için fırsat kollayın, takım savaşlarında doğru pozisyonu alın ve iyi bir ekipman seçimi yapın.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kombolarını çalışın: Katarina'nın yetenekleri arasında en fazla hasar için kombinasyon yapabilme becerisi yer alır. Kombolarını pratik yaparak hızlı ve verimli bir şekilde çalıştırabilmelisiniz.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yaptığın komboya göre değişir aslında veya karşındaki şampiyona göre

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
wsreborn ve config kullan müq oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Katevolved izle sürekli oyna matchuplara alış 2 level all in yap fb al keyfine bak

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eğer sağlam reflekslere sahip değilsen senin için oldukça zorlayıcı olur (malphite mainim) öğretici videolarını izlemeni ve boş zamanlarında antrenman modunda combo çalışmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bütün karakterler el alışkanlığı bana kalırsa, ne kadar çok oynarsan okadar ustalaşıyorsun. Kendi fikrim...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ytde videoları izle 1 haftaya kalmaz hepsini ogrenirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
As a script ve Jaxres öneririm onları sıklıkla takip edip videolarını dikkatle izlersen mesela Jaxres izlerken ne item alıyor neye göre ne yapıyor, hangi durumlarda ne yapıyor öğrenebilirsin, ama sadece video ile öğrenilecek hero değil.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kılavyeyi kırarak daha iyi katarina oynayabilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk oynadıkca alışıyosun ya çara genelde adc ye falan git midde zed yasuo fizz vb. çarlar varsa full diyer lane lere git canı az olana dal kes oyun sonu tek atıyosun zaten herkeze ama kesin zonya al çünki baya kırılgan çar kata

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
q w e r random bas sürekli bak nası taşıyon oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...