- Yasaklandı
-
barkın
Banlı Üye
Adam kendi hayatınımı kodlicak bilader aodfjıadfhkadfhkodlamayı öğrendiysen gerisi boş salla gitsin hayatına bak
Ekli dosyayı görüntüle 46473
hiç o açıdan bakmadım olabılırAdam kendi hayatınımı kodlicak bilader aodfjıadfhkadfh
o ne öyle
Post automatically merged:
Hacı sende tek tabanca takıl koy beline emaneti çık gez dolaş sahile git hayat devam ediyor üzülsen kimsenin umrunda olmicak sevinsen kimsenin umrunda olmicak
asşasdkfş eyvallah başkanAdam kendi hayatınımı kodlicak bilader aodfjıadfhkadfh
o ne öyle
Post automatically merged:
Hacı sende tek tabanca takıl koy beline emaneti çık gez dolaş sahile git hayat devam ediyor üzülsen kimsenin umrunda olmicak sevinsen kimsenin umrunda olmicak
kanka sana tavsiyem bazen yanlızlık en güzel şeydir mesela arkadaşınmı varasşasdkfş eyvallah başkan
Asosyal olman senle alakalı bir şey değil. Çevrendeki insanlar ile alakalı. Düşüncelerin diğer insanlardan farklıysa bu durum çok normal.evet maalesef sözde arkadaşlarım ama kavgam olsa hiç biri gelmez bu yüzden asosyal olmayı tercih ettim sizce yanlış mı yaptım kendimi bilgisayar konusunda geliştirip kodlama dilleri öğrendim
Öğrenmenin yanlışı mı olur kardeşim elbet işine yarar en iyisini yapmışsınızevet maalesef sözde arkadaşlarım ama kavgam olsa hiç biri gelmez bu yüzden asosyal olmayı tercih ettim sizce yanlış mı yaptım kendimi bilgisayar konusunda geliştirip kodlama dilleri öğrendim
yanlış bir şey yokevet maalesef sözde arkadaşlarım ama kavgam olsa hiç biri gelmez bu yüzden asosyal olmayı tercih ettim sizce yanlış mı yaptım kendimi bilgisayar konusunda geliştirip kodlama dilleri öğrendim
kodlamayı öğrenmişsin gerisi boşver kavgaymış felan salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?