rütbesiz mi oynadınız acebahocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
rütbesiz mi oynadınız acebahocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
apden devam yeni meta gelene kadar ap çok iyihocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
Ben ap kaylenin daha iyi olduğunu düşünüyorum build olarak da belirttiğim gibi öneririm güzel oluyor kimse kolay kolay kaçamıyor özellikle 16 level de bum bum bumhocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
Sc ile aslında bütün buildler oluyor zaten kendisi oynuyorap buildi ad buildindden daha güçlü nashor vadiyaran vb
nashor vadiyaran al ap ve karşıya göre saldırı hızı yada büyü botuhocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
Her oyun modunda karşındaki rakibe göre farklılık gösteriyor. Bu yüzden internetten bakıp yapmak daha iyi.yerine göre ap ad değişir ama genelde ap daha iyi
bence