Kayn bugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
çok ilgiçn bir bug keşke kaldırılmasaydı da deneseydik

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
:D emin misin poppy bugu 2 3 gün önce çıktı :D 1 2 saat sonra kaldırıldı :D ?
Birader bir haftadır profil profil takip ediyorum discord sunucularında dahi varım bu hile yapımcılarının adım gibi eminim bugün gelen yamayla fixlenmiş olabilir ama dün geceye kadar yaklaşık 1.5 haftadır kullanılıyor.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Birader bir haftadır profil profil takip ediyorum discord sunucularında dahi varım bu hile yapımcılarının adım gibi eminim bugün gelen yamayla fixlenmiş olabilir ama dün geceye kadar yaklaşık 1.5 haftadır kullanılıyor.
knkacım uygulama falan değil bu :D gözünü seveyim hex flashı markete atıyorsun buga giriyor q atınca da herşeye vuruyor :D sanırım 4 - 5 saat sonra kaldırıldı sadece poppy dede dğil knkacım

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
knkacım uygulama falan değil bu :D gözünü seveyim hex flashı markete atıyorsun buga giriyor q atınca da herşeye vuruyor :D sanırım 4 - 5 saat sonra kaldırıldı sadece poppy dede dğil knkacım
aga discorddan ekle videolu kanıtlarıyla beraber göstereyim sana 1.5 haftadır nasıl kullanılıyor diye, ayrıca riot bir yere kadar fixleyebildi scriptsiz yapılmıyor artık biliyoruz da konuşuyoruz heralde nereye 4-5 saat sonra kaldırıldı sırf 3 gün zaten kullanıcılar video attı 1.5 hafta da scripterlar kullanabildi.

♛ def2easy ( Oğuzhan 19 )#1032
Post automatically merged:

ba yeme rıskı var mı ?
12 saat garantisi var diyorlar en ufak reportta zaten banı çakarlar böyle bir şeyin affı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeşim benim bildiğim kayn gölge olunca,w mesafesi artıp onu bir gilgesi atıyor belki basedeki bir yer sebep oluyordur.Çünki bazı lanelerde bataklık tarafına kule altı çıkmadan wardlıyorsun.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga discorddan ekle videolu kanıtlarıyla beraber göstereyim sana 1.5 haftadır nasıl kullanılıyor diye, ayrıca riot bir yere kadar fixleyebildi scriptsiz yapılmıyor artık biliyoruz da konuşuyoruz heralde nereye 4-5 saat sonra kaldırıldı sırf 3 gün zaten kullanıcılar video attı 1.5 hafta da scripterlar kullanabildi.

♛ def2easy ( Oğuzhan 19 )#1032
Post automatically merged:

12 saat garantisi var diyorlar en ufak reportta zaten banı çakarlar böyle bir şeyin affı olmaz
poppy bugu çıkkalı zaten 3 gün oldu :D ve kaldırıldı niye nalmıyosun ki :d

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tamam sen öyle bilmeye devam et o zaman doğrusunu öğrenmeyi de reddediyorsun çünkü :d
canım kardeşim hex sıçra ile yapyıordun bunu kayn bugunu antreman modunda demeiştim sonra kaldırıldı ne yani prog mu almış oldum :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
this kayn bug still work? and poppy and lux?

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
canım kardeşim hex sıçra ile yapyıordun bunu kayn bugunu antreman modunda demeiştim sonra kaldırıldı ne yani prog mu almış oldum :D
Bir süre hex sıçra ile yapıldı sonrasında el ile yapılabilecek her yer fixlendi ancak bilgisayarın görebileceği yerlerde hex sıçra atılarak exploit aktifleştirilebildi anlamadığın nokta bu hepsiyle iç içeyim diyorum gözümle gördüm diyorum ısrarla kendi bildiğinden şaşmıyorsun birsürü kullanıcının profil linkleri var hepsini buraya atıp da posttan alakasız yorumla ban yemek istemiyorum..

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Riot affetmet dostum :) kaldırıldı diye biliyorum

Üye
7 HİZMET YILI
o bugu düzelttiler poppydede aynı sorun çıkmış ama düzeldimi bilmiyom geçen biri yapıyodu

Üye
7 HİZMET YILI
kaldırıldı ya kayn hatta kaynı kapattılar sonra kaldırdılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...