Nerden bulucam hocam o grupları valla çok iyi olurprivate gruplara girip günlük kar elde edebilirsin genelde tahminleri tututor
Böyle bi gruba nasıl girdim belli değil ama bir siteden sürekli tahmin yapıyorlar ve sürekli tutuyor inandırıcı gelmiyor telegram üzerinden yapıyorlar siz tutuyor diyor musunuz cidden?private gruplara girip günlük kar elde edebilirsin genelde tahminleri tututor
Kesinlikle gruplara bulaşmayınBöyle bi gruba nasıl girdim belli değil ama bir siteden sürekli tahmin yapıyorlar ve sürekli tutuyor inandırıcı gelmiyor telegram üzerinden yapıyorlar siz tutuyor diyor musunuz cidden?
Evet bende öyle düşünüyorum söyledim ama işte öyle bir yansıtıyorlar ki inanmamız için bir kıvılcım yetiyorKesinlikle gruplara bulaşmayın150 tane işlem atarlar 1 tanesi tutar her yere onu atarlar sizi düşünmezler bi nevi deneme tahtası olarak görürler eğer kendin yapacaksan arkadaşım gidiceksin Udemy'den Teknik analiz kurslarını satın alacaksın İndikatörlerini,Formasyonlarını adam akıllı öğreneceksin ondan sonra bi miktar para kaybediceksin ki kazanmayı öğrenesin. (Çünkü yeni başlayıp hedefinden 3 5 kuruş fazla kazananlar her zaman daha fazlasını isterler tecrübelilerse hedeflerine %70 bile yaklaştıklarında pozisyonu kapatıp giderler.) Başka sorun varsa yardımcı olabilirim
Bu eğitim setleri bana para tuzağı gibi geliyor ya sanki aldıktan sonra hiçbir faydasını göremeyecekmişim gibiKesinlikle gruplara bulaşmayın150 tane işlem atarlar 1 tanesi tutar her yere onu atarlar sizi düşünmezler bi nevi deneme tahtası olarak görürler eğer kendin yapacaksan arkadaşım gidiceksin Udemy'den Teknik analiz kurslarını satın alacaksın İndikatörlerini,Formasyonlarını adam akıllı öğreneceksin ondan sonra bi miktar para kaybediceksin ki kazanmayı öğrenesin. (Çünkü yeni başlayıp hedefinden 3 5 kuruş fazla kazananlar her zaman daha fazlasını isterler tecrübelilerse hedeflerine %70 bile yaklaştıklarında pozisyonu kapatıp giderler.) Başka sorun varsa yardımcı olabilirim
Arzı çok yüksek gibi abi ya ben daha düşük arzlı projeleri daha iyi gibi düşünüyorum acaba yanılıyo muyumHolochain projesini inceleyin derim hocam
kanka onlar genelde scam oluyortelegram gibi yerlere gir oralardan bulabilirsin
binance futures ytd
gruplara hic bulasmayın hocam. o tahminleri 1000 kisiye atarlar yarısı tutar yarısı tutmaz. tutan 500 kisiye yeni tahminler atarlar yine yarisi tutar yarısı tutmaz . sonra yine aynisi en sona kalan kisiler herifleri müneccim zanneder hic bulasmayınprivate gruplara girip günlük kar elde edebilirsin genelde tahminleri tututor