Kazandıran coin önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
coin şuan aşırı sıkıntı düşüyor fırlıcak diyolar ama en sağlamı bile devriliyo tavsiyem altına bas dolara bas şirketlerin halka arz hisselerine gir böylece ilerde bi köşede paran olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aga coin hakkında şöyle bi tavsiye veriyim herşeyini basma çevremde herşeyini coine basıp şuan gecekonduda yaşamka zordunda kalan birsürü insan var dikkatli ol

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam benim aklıma ilk Dogecoin geldi tanıdığım arkadaşlar var bu coinden iyi para yapmışlardı

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Telegram da yatırım önerisi coinler hafta hafta analiz ediliyor o gruplara bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu eğitim setleri bana para tuzağı gibi geliyor ya sanki aldıktan sonra hiçbir faydasını göremeyecekmişim gibi :)
Hayır alakası yok hocam tamamen sana bağlı tabii ki her kurs adam akıllı öğretmiyor yorumlar da kandırmaca dolu ancak bazı kurslar var sana gerçekten her şeyi detaylıca öğretiyor ve Telegram gruplarına alıyorlar seni orda istediğin gibi fikir danışabiliyor tavsiyeler alabiliyorsun diğer kişilerden.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bu işe baş koyacağım. Karar verdim. Artık evden para kazanma yöntemlerine bakıyorum, önerdiğiniz coinler var mı projesi sağlam olan?
coin şuan hiç birzaman kazandirmiyor ben arsa alarak yatirim yapiyorum ama sende para o kadar yok diyorsan coin girme asla
Post automatically merged:

insanlara guvenme kendi analizini yap temel analiz ogren
aga hiç bişeye takma taktıkça sen kendin değişince kendini itici gelcen çevren görede itici olcan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
coinler genel olarak battı bence yatırım yapmaya gerek yok şuan

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Uzun vadede, Bitcoin paranızın değerini gerçekten elinde tutabilir. Ancak hızlı para kazanmak için sadece para birimi önemli değildir, hepsi yükselir ve düşer, hareketlerden nasıl yararlanacağınızı biliyorsanız biraz para kazanabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam o gruplar sana coin aldırtıp kendi işlerini görüyor çoğunlukla kazanma şevkine düşürüyorlar

Üye
3 HİZMET YILI
Kesinlikle insanların dediklerine inanıp da paranı yatırma. Bunun kursları YouTube'de var öğrenip kendi analizini yaparak yatırım yap.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kazandıran net bir coin olsa diğer coinleri kimse almaz %60 üstünü bulamak neredeyse imkansız malesef

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kesinlikle gruplara bulaşmayın :D 150 tane işlem atarlar 1 tanesi tutar her yere onu atarlar sizi düşünmezler bi nevi deneme tahtası olarak görürler eğer kendin yapacaksan arkadaşım gidiceksin Udemy'den Teknik analiz kurslarını satın alacaksın İndikatörlerini,Formasyonlarını adam akıllı öğreneceksin ondan sonra bi miktar para kaybediceksin ki kazanmayı öğrenesin. (Çünkü yeni başlayıp hedefinden 3 5 kuruş fazla kazananlar her zaman daha fazlasını isterler tecrübelilerse hedeflerine %70 bile yaklaştıklarında pozisyonu kapatıp giderler.) Başka sorun varsa yardımcı olabilirim
kesinlikle katılıyorumm !! nettir inanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...