Kedi mi yoksa köpek mi tercih ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
her ikisinide seviyorum ama yavrum kediler köpekler çok tatlı kanka:))

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Benkisinide severim ama ev se kedi

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
köpek seviyorum ne akdar bakması kediye oranla zor olsada çok sadık canlılar ve onlara birşeyler ögretmek egitim vermek kediye veridigmdedn daha çok hoşuma gidiyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
genellikle kedi tercih ediyorum ama illa köpek seçicek olsam pomerian ırkı köpekler çok hoşuma gidiyor ama baya pahalılar gibi

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
iri ırk köpekler herzaman dikkatimi çekmiştir ( pitbull dogo kangal doberman)

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Özet olarak farklarını söylüyorum ikisine de baktım sahiplendim;
Kediler: Eğitime ihtiyaç duymaz. Yemeğini koy suyunu koy kedi kumunu bırak yeterli. Kızgınlık döneminde kafanı gözünü parçalayıp saçma hareketler görebilirsin :D kediden kediye değişiyor. Bazı kediler seni ailenin diğer üyelerinden kıskanabilir mesela benim kedim kız arkadaşımdan nefret ediyordu saçıma dokunsa hemen tokatı yapıştırıyordu :D
Köpekler: Eğitime çok ihtiyacı var. Tuvalet ve temel eğitimler şart. Asla nankörlük yapmaz sana sadık bir köpek öleceğini bilse senin için ölür. Sana çok sandık bir dost olur bana sorarsan tabi ki köpek. Tek problemin evden çıktığında bir tık yenmiş koltuklar vs. olabilir fakat kediler de kablo vs. kemiriyor çok farkları yok bana sorarsan bu konuda birşeyleri illaki ısırıyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...