Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
köpek seviyorum ne akdar bakması kediye oranla zor olsada çok sadık canlılar ve onlara birşeyler ögretmek egitim vermek kediye veridigmdedn daha çok hoşuma gidiyor
Özet olarak farklarını söylüyorum ikisine de baktım sahiplendim;
Kediler: Eğitime ihtiyaç duymaz. Yemeğini koy suyunu koy kedi kumunu bırak yeterli. Kızgınlık döneminde kafanı gözünü parçalayıp saçma hareketler görebilirsin kediden kediye değişiyor. Bazı kediler seni ailenin diğer üyelerinden kıskanabilir mesela benim kedim kız arkadaşımdan nefret ediyordu saçıma dokunsa hemen tokatı yapıştırıyordu
Köpekler: Eğitime çok ihtiyacı var. Tuvalet ve temel eğitimler şart. Asla nankörlük yapmaz sana sadık bir köpek öleceğini bilse senin için ölür. Sana çok sandık bir dost olur bana sorarsan tabi ki köpek. Tek problemin evden çıktığında bir tık yenmiş koltuklar vs. olabilir fakat kediler de kablo vs. kemiriyor çok farkları yok bana sorarsan bu konuda birşeyleri illaki ısırıyorlar