Kendi oyun hilemi yapıp nasıl satabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben kendi oyun hilemi yapıp satıp para kazanmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.(CSGO,VALORANT,PUBG vb.))

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Önce program dilleri bilmen gerek Mesela C+ ondan sonra hile yapabilrsin

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Birincisi her oyunun kod yapısı kendi içerisinde tamamen farklıdır. Aynı şekilde her oyunun kendi içerisinde birbirinden farklı açıkları vardır.
Hile yapmak için sadece C dilini bilmek kesinlikle yetmez. Senin oyunun dosyalarını inceleyip açıkları bulabilecek seviyede olman gerekir.
Hiç de öyle kolay bir iş değil, online oyunlar sürekli güncelleme alır, bugün çalışan hile 2 hafta sonra çalışmayabilir ve kesinlikle her oyunda hile kullanamazsın. Hile dediğin şey genelde antivirüsler tarafından da kolayca algılanır, antivirüs sistemleri ile birlikte çalıştırabilmen için Crypter kodlaya da biliyor olman gerekir, başkalarına ulaştıramazsın aksi taktirde.
Kulağa hoş geliyor da uygulama aşaması o kadar hoş değil çok zahmetli bir iş aklında bulunsun diye söyledim
Post automatically merged:

ve şöyle bir şeyde var Çıkarttığın hile 1 hafta demeden çalışmaz hale gelebilir. Tek kod hatasıyla hilen çalışmayabilir. Sürekli hileyi güncelleştirmen gerekebilir. Bu yüzden sabırlı olmalısın sabır en önemli şeylerden birisin. Ayrıca yapıcağın hileyi satabilmek için müşterilere güven vermelisin. Sonuçta hileni satamama ihtimalinde olucak. Fiyatı ve hilenin güçlülüğü diğer hileler ile rekabet edebilmeli.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum bunun için ilk önce yazılım bilgisi edinmen gerek C+ ve C++ ile başlayıp ilerlemen gerekiyor zaten bu dediklerimi öğrendiğinde az çok hile yapabilirsin mesela sadece C+ öğrenip csgoda external glow yapabilirsin . bunun için ücretsiz dersler var zoomdan falan onlara girebilirsin,yada para ile özel ders satın alabilirsin kendini geliştirerek zamanla yapmaya çalışırsan elinde sonunda güzel bir noktaya varmış olursun .

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer hile yapmaya başlamak istiyorsan githubu bi ziyaret et basit şeylerden başlayabilirsin ama bildiğim kadarıyla çok komplike işlemleri var

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Öyle basit birşey değil c+ öğrenmez lazım tamam ama onu haftada bir güncellemek c+ öğrendikten sonra kodlamak sürekli update atmak her yiğidin harcı değil bir dosya yanlış olsa çalışmıyor falan sıkıntılı işler

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
c+ öğrenmeniz lazım, tersine mühendislik ayri ayri ogrenmeeniz gerek, açıkcası cok zor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kendini kodlama konusunda bayağı bi geliştirmen lazım kanka ama sadece para kazanıcam diye öğrenceksen pek uzun ömürlü olacağını sanmam

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
C# C++ python gibi diller var ama bilmek yetmez açık araman lazım zahmetli bir iş sabır gerektirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...