Çalışmıyor Kendi yaptığım Metin 2 TR Balık Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Uzun aradan sonra MH Ailesine tekrardan merhaba demek için döndüm. Bu dönüşümde elim boş dönmek olmazdı :) ve 2016 Anısına @nader11ndeu @LeftSpace RESPECT belirterek ufak balık botu kodlayarak geldim.

:yazı:

Hilenin sorunsuz çalışması için lütfen vereceğim talimatları uygulamanız şart. Çünkü bu talimatlar ile oluşturulmuştur.

ÖNEMLİ >> Hamur.png ve fish.png resim dosyalarını kendi ekran kartınıza uyumlu ekran alıntısı yaparak kaydetmeniz gerekli aksi halde neden tıklamıyor dersiniz. Yapamayanlar lütfen yoruma belirtsinler müsait vakitte video çekeceğim.

1-) *Oyunu açtıktan sonra "MH Balık Botu 2019.exe" dosyasını açın ve oyun ekranına sağ tık yapıp bırakın.
2-) *Mouse ve Klavye temasında bulunmayın şayet bulunursanız aksama olabilir, olursa "Home" tuşuna basarak durdurabilir ve ardından sağ alt köşede simge durumundayken lütfen sağ tık yaparak exit yapın. Daha sonra tekrar yönetici olarak "MH Balık Botu 2019.exe" açabilirsiniz.
3-) *Kesinlikle "MH Balık Botu 2019.exe" YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN!
4-) *Oyun çözünürlüğünü 1280x720 32bpp Ekran Modu = Pencere Modunda olması şart.
5-) *Eğer oyun penceresinin yerini değiştirirseniz aranacak değerin kordinatlarını şaşırtmış olursunuz bu da neden balığa tıklamıyor arkadaş? tepkinize eşit olacak.
6-) *Eğer "Balıkçılık" yani balık tutma penceresinide kımıldatırsanız kordinatlarını şaşırtmış olursunuz!
7-) *Sadece "Hamur" Yemini kullanabilirsiniz. Onun haricinde tanımlamadım. Açıklaması NOT kısmında okursanız anlarsınız.
:cool: *Oyun çözünürlük ayarlarında detay isteyenler için botu kodlarken kullandığım config ayarının resmini birebir şekilde aşağıya sizin için ekleyeceğim.

:surum:

MH Balık Botu 2019 v1.0 sürümüne güncellenmiştir.
- Home tuşu artık direk botu kapatıyor. Pause olayını kaldırdım.
- 3/3 tıklama %70 geliştirildi.
- Tolerans düşürüldü ve renk karışımı önlenerek dengelendi.
- Gui içerisinde işlem hızı arttırıldı.
- Tıklama hızı değişken balık hızlarına göre ortalama olarak dengelendi. (Miss atarsa küfretmeyin.:lazerdoge:)
- Balık tutma penceresine kordinat girilerek hedefe yakın mouse ikonu sabitlendi. Miss atma olayını azaltılması için.
* Aklıma gelen şuan bunlar bugün tüm vaktimi buna ayırdım. Önerileriniz varsa yazın hep beraber geliştirelim. Yenilikler gelmeye devam edecek!

:video:

:resim:

Oyun Çözünürlüğü | Ekran Modu :

Ayarlar.png

:not:

NOT : İş saatlerinden dolayı yorgun oluyorum zaman ayıramıyorum bazen bu yüzden bazı durumları göz önüne alarak yazdım botu. Mesela sadece Hamur yemini kullanabileceksiniz diğerlerini tanımlamadım. Ekstra olarak ban yememeniz içinde balıkları açmak, yakalar yakalamaz yere atmak gibi belirgin durumları bota eklemedim. Duruma ve zamanıma göre yenilik olarak getirebilirim. Ban yeme olayınız azamiye indirilmiş oluyor bu tarz botla.
Bir diğer hassas olduğum konuda şuan ki düşüncem eğer herşeyi otomatiğe alırsak hem ban riskiniz yüksek olacak hem de oyunu birazda emek verme zevkini tadmayı atlamamak & tüm oyuncuların bunu kullanıp oyunun suyunu çıkarmaması adına böyle tasarladım. Vaktim olursa video çekip konuya eklerim.

nader11ndeu ve LeftSpace RESPECT 2016 anısına bu balık botu MH ailesine @asker427 tarafından sunulmuştur.

Bot hakkında geliştirmeler için yeterli vakit buldukça yenilikler ekleyeceğim..

MemoryHackers.org adresi dışında paylaşılması veya sahiplenilmesi yasaktır!

Coder by Razzere (asker427)

:indir:

MH Balık Botu 2019 v1.0 (Yeni Güncel İNDİR) :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

MH Balık Botu 2019 v1.0 (Yeni VirusTotal) :

Son düzenleme:

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
hoş geldin :) paylaşım için teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Elinize sağlık forumda Metin2 hilesi görmek güzel oldu

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Elinize sağlık forumda Metin2 hilesi görmek güzel oldu
Şuan üstünde çalışıyorum pazar tatili olduğu için zamanım oluyor. v1 versiyonu olarak güncellicem videosunuda çekerek ekleyeceğim bir kaç saate. 3/3 tıklama %70 geliştirildi. İyi eğlenceler :)

Son düzenleme:
ADS Service
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
+Rep güzel idare eder çok kaçırıyor ama, başarılı
Post automatically merged:

Tek sıkıntısı sol tık taradığı için space bastığı anda sol tık basmaya başlaması ve sol tık bastığı için balık tutmanın bozulması.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
+Rep güzel idare eder çok kaçırıyor ama, başarılı

Tek sıkıntısı sol tık taradığı için space bastığı anda sol tık basmaya başlaması ve sol tık bastığı için balık tutmanın bozulması.
Biraz daha detaylandırır mısın? Bende sorun gözükmüyor. Olta+ sına göre verimliliği artar veya azalır.
Güzel ama yavaş gibi :D
Yenilikler gelecek boş vakitlerimde uğraşıcam. İyi eğlenceler.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hoşgeldin, paylaşımın güzel ve yararlı. Teşekkür ederiz.

ADS Service
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Biraz daha detaylandırır mısın? Bende sorun gözükmüyor. Olta+ sına göre verimliliği artar veya azalır.

Hocam şöyle söyliyim balık sadece durduğunda tıklıyor hareketli balığa tıklayamıyor.

Hocam şöyle söyliyim balık sadece durduğunda tıklıyor hareketli balığa tıklayamıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hoşgeldin, paylaşımın güzel ve yararlı. Teşekkür ederiz.
Eyw reis h.bulduk özledim valla :)

Emin ol geliştirmek için bir çok yöntemi denedim saatlerimi aldı. O dediğin ayarı yaptığımda mt2 client frag lag girmeye başlıyor oanda tıklamalarında suyunu çıkarıyor. Şuan ki kullanışlı tarafı v1.0 sürümünde var ztn. Halen üzerinde çalışıyorum daha verimli hale geldiğinde yeni sürüm olarak ekleyeceğim konuya. Hamur ve Fish resim dosyalarını güzel özenli şekilde yaptıysan sorun yok demektir çok ıska atmaz. 1 saat şöyle bırak adam akıllı envantere geldiğinde 1 envanter dolusu garanti balık veya eşya görebilirsin. Test ederek yayınladım ztn.

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Saltanatmt2de Çalışıyormu acaba ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam bunu neden altın balık sandığı etkinliğinden önce paylaşmadınız ki??:kappajail:

Ban olasılığının çok düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum uzun yıllar metin2 oynadım şuan ara sıra eventlerde giriyorum.

Konu sahibi arkadaşın da dediği gibi bir şeyi ne kadar otomatik hale getirirseniz ban riski bir o kadar artar. Bence bu haliyle gayet yeterli bir bot %70 yakalama da gayet iyi sonuçta balıkları açmayacak ve envanter dolduğunda balığı tutmasının anlamı olmayacak.

Şimdi denemedim ama tekrar sandık eventi olduğunda eğer aktif olursa bu botla balık tutucam, teşekkürler hocam.

Üye
7 HİZMET YILI
Uzun aradan sonra MH Ailesine tekrardan merhaba demek için döndüm. Bu dönüşümde elim boş dönmek olmazdı :) ve 2016 Anısına @nader11ndeu @LeftSpace RESPECT belirterek ufak balık botu kodlayarak geldim.

:yazı:

Hilenin sorunsuz çalışması için lütfen vereceğim talimatları uygulamanız şart. Çünkü bu talimatlar ile oluşturulmuştur.

ÖNEMLİ >> Hamur.png ve fish.png resim dosyalarını kendi ekran kartınıza uyumlu ekran alıntısı yaparak kaydetmeniz gerekli aksi halde neden tıklamıyor dersiniz. Yapamayanlar lütfen yoruma belirtsinler müsait vakitte video çekeceğim.

1-) *Oyunu açtıktan sonra "MH Balık Botu 2019.exe" dosyasını açın ve oyun ekranına sağ tık yapıp bırakın.
2-) *Mouse ve Klavye temasında bulunmayın şayet bulunursanız aksama olabilir, olursa "Home" tuşuna basarak durdurabilir ve ardından sağ alt köşede simge durumundayken lütfen sağ tık yaparak exit yapın. Daha sonra tekrar yönetici olarak "MH Balık Botu 2019.exe" açabilirsiniz.
3-) *Kesinlikle "MH Balık Botu 2019.exe" YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN!
4-) *Oyun çözünürlüğünü 1280x720 32bpp Ekran Modu = Pencere Modunda olması şart.
5-) *Eğer oyun penceresinin yerini değiştirirseniz aranacak değerin kordinatlarını şaşırtmış olursunuz bu da neden balığa tıklamıyor arkadaş? tepkinize eşit olacak.
6-) *Eğer "Balıkçılık" yani balık tutma penceresinide kımıldatırsanız kordinatlarını şaşırtmış olursunuz!
7-) *Sadece "Hamur" Yemini kullanabilirsiniz. Onun haricinde tanımlamadım. Açıklaması NOT kısmında okursanız anlarsınız.
:cool: *Oyun çözünürlük ayarlarında detay isteyenler için botu kodlarken kullandığım config ayarının resmini birebir şekilde aşağıya sizin için ekleyeceğim.

:surum:

MH Balık Botu 2019 v1.0 sürümüne güncellenmiştir.
- Home tuşu artık direk botu kapatıyor. Pause olayını kaldırdım.
- 3/3 tıklama %70 geliştirildi.
- Tolerans düşürüldü ve renk karışımı önlenerek dengelendi.
- Gui içerisinde işlem hızı arttırıldı.
- Tıklama hızı değişken balık hızlarına göre ortalama olarak dengelendi. (Miss atarsa küfretmeyin.:lazerdoge:)
- Balık tutma penceresine kordinat girilerek hedefe yakın mouse ikonu sabitlendi. Miss atma olayını azaltılması için.
* Aklıma gelen şuan bunlar bugün tüm vaktimi buna ayırdım. Önerileriniz varsa yazın hep beraber geliştirelim. Yenilikler gelmeye devam edecek!

:video:

:resim:

Oyun Çözünürlüğü | Ekran Modu :

Ekli dosyayı görüntüle 25143

:not:

NOT : İş saatlerinden dolayı yorgun oluyorum zaman ayıramıyorum bazen bu yüzden bazı durumları göz önüne alarak yazdım botu. Mesela sadece Hamur yemini kullanabileceksiniz diğerlerini tanımlamadım. Ekstra olarak ban yememeniz içinde balıkları açmak, yakalar yakalamaz yere atmak gibi belirgin durumları bota eklemedim. Duruma ve zamanıma göre yenilik olarak getirebilirim. Ban yeme olayınız azamiye indirilmiş oluyor bu tarz botla.
Bir diğer hassas olduğum konuda şuan ki düşüncem eğer herşeyi otomatiğe alırsak hem ban riskiniz yüksek olacak hem de oyunu birazda emek verme zevkini tadmayı atlamamak & tüm oyuncuların bunu kullanıp oyunun suyunu çıkarmaması adına böyle tasarladım. Vaktim olursa video çekip konuya eklerim.

nader11ndeu ve LeftSpace RESPECT 2016 anısına bu balık botu MH ailesine @asker427 tarafından sunulmuştur.

Bot hakkında geliştirmeler için yeterli vakit buldukça yenilikler ekleyeceğim..

MemoryHackers.org adresi dışında paylaşılması veya sahiplenilmesi yasaktır!

Coder by Razzere (asker427)

:indir:

MH Balık Botu 2019 v1.0 (Yeni Güncel İNDİR) :

MH Balık Botu 2019 v1.0 (Yeni VirusTotal) :
Reis güzel bir hile sitemde adına paylaşım yapabilirmiyim tşkler

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Eline sağlık hocam özelden yazar mısın bana Rise#5734

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam bunu neden altın balık sandığı etkinliğinden önce paylaşmadınız ki??:kappajail:

Ban olasılığının çok düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum uzun yıllar metin2 oynadım şuan ara sıra eventlerde giriyorum.

Konu sahibi arkadaşın da dediği gibi bir şeyi ne kadar otomatik hale getirirseniz ban riski bir o kadar artar. Bence bu haliyle gayet yeterli bir bot %70 yakalama da gayet iyi sonuçta balıkları açmayacak ve envanter dolduğunda balığı tutmasının anlamı olmayacak.

Şimdi denemedim ama tekrar sandık eventi olduğunda eğer aktif olursa bu botla balık tutucam, teşekkürler hocam.
Şuan işe gidicem konuyu kontrol edeyim dedim, değerli görüşlerin için teşekkür ederim ayrıca etkinlikleri takip eden birisi değilim :) Şuan botun durumu %90 yakalama iyileştirmesi yapıldı test aşamasında. Yine envanteri dolduruyoruz ;) Botun daha stabil ve dinamik şekilde çalışması için işten geldikten sonra paso çalışıyorum. Yakında konuya yeni versiyon sürümünü dahil edicem.
Reis güzel bir hile sitemde adına paylaşım yapabilirmiyim tşkler
Haklarımı gözeterek sormanız gayet hoş, lakin şartım bana ait olduğunu belirterek paylaşırsan onaylıyorum. Teşekkürler.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
teşekkürler m2boba para vermekten kurtardın beni <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...