Dostum psikoloğa gitmeni tavsiye ediyorum öncelikle , daha sonra bu sorun neden kaynaklı maddi bir sıkıntı mı manevi mi ? yani işin temelinde ne yatıyor bunu anlatmazsın belki ama her neyse hayattan koparma sebebi onu aklından çıkarmaya çalış pozitif düşünmelisin hep çevrendeki seni seven insanların olduğunu görmen lazım.
devlet hastanesinde direk 2 tane antidepresan veriyorlar işe yarıyor gerçi ama pek güvenmiyorum antidepresanlara her gün yeşil bir alanda yürüyüş yapmanı öneriyorum kankam
Her birinize teşekkürler sanırım psikoloğa gideceğim hiç istemiyordum gitmeyi robot gibi hap kullanmak beynimi kandırmak istemiyordum ama sanırım deneyeceğim bütün önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Post automatically merged:
Ama belki de cesaret edip ve iyi bir neden bulup intihar edersem lütfen beni basit biri olarak görmeyin gerçekten çok çabaladım bunu bilmenizi istiyorum ve bunu buraya yazma nedenim kimsemin olmayışıdır ne aile ne dost ne tanıdık. Gerçekten çabaladım kendimden nefret edecek kadar çok çabaladım ama olmadı her birinize teşekkür ederim bu yazıyı okuyup okuyacak olana herkese.
Hocam sevgi paylaştıkça çoğalır, dertler paylaştıkça azalır. Zaman zaman her insan bunalım zamanı geçirniştir. Sonuçta insanız ve duygularımız var. Önemli olan duygularımızın bizi değil, bizim duygularımızı yönetmemizdir. Sana tavsiyem seni dinleyebilecek bir doktora gidip onunla profesyonel olarak konuşman sana iyi gelecektir. Anlattıkça çok rahatlayacaksın. İntihar bir çözüm değildir. Eminim mutluluk seni bir yerlerde bekliyor ve senin onu bulman lazım. Geçmiş olsun.