Kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum psikoloğa gitmeni tavsiye ediyorum öncelikle , daha sonra bu sorun neden kaynaklı maddi bir sıkıntı mı manevi mi ? yani işin temelinde ne yatıyor bunu anlatmazsın belki ama her neyse hayattan koparma sebebi onu aklından çıkarmaya çalış pozitif düşünmelisin hep çevrendeki seni seven insanların olduğunu görmen lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
devlet hastanesinde direk 2 tane antidepresan veriyorlar işe yarıyor gerçi ama pek güvenmiyorum antidepresanlara her gün yeşil bir alanda yürüyüş yapmanı öneriyorum kankam

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis seni bu hake getiren nedir ?
psikoloğa görünebilirsin

3D Artist
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Her birinize teşekkürler sanırım psikoloğa gideceğim hiç istemiyordum gitmeyi robot gibi hap kullanmak beynimi kandırmak istemiyordum ama sanırım deneyeceğim bütün önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Ama belki de cesaret edip ve iyi bir neden bulup intihar edersem lütfen beni basit biri olarak görmeyin gerçekten çok çabaladım bunu bilmenizi istiyorum ve bunu buraya yazma nedenim kimsemin olmayışıdır ne aile ne dost ne tanıdık. Gerçekten çabaladım kendimden nefret edecek kadar çok çabaladım ama olmadı her birinize teşekkür ederim bu yazıyı okuyup okuyacak olana herkese.

Arkadaş herhangi bir dinin var mı
Müslümanım fakat bir Müslüman gibi davranmayan bir insanım dini düşünen biri değilim ama din ile ilgili bir sorunum yok.

geçmiş olsun reis seni bu hake getiren nedir ?
psikoloğa görünebilirsin
Zaman yıllar içerisinde git gide büyüyen bir şey ve bunun büyüdüğünü anlamaya başlayınca aslında hayatın bana zevk germediğini hatırlamaya başladım.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum intihar etmek çözüm değil kafandan bi çıkar bunu hem dini olarak haram bir şey . Hep birlikte yardımcıda oluruz sana ama böyle düşünme lütfen

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hahaha üstte bir yorum gördüm de kendini akıllı zannetmiş biri. Uzman kontrolünde olmak her zaman en iyisidir.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum emin ol ben de çok yaşadım bunu psikologa gitmeni tavsiye ederim deliler gitmiyor sadece yada ayıplanacak bir şey yok dobarlan bıragma gendini

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam sevgi paylaştıkça çoğalır, dertler paylaştıkça azalır. Zaman zaman her insan bunalım zamanı geçirniştir. Sonuçta insanız ve duygularımız var. Önemli olan duygularımızın bizi değil, bizim duygularımızı yönetmemizdir. Sana tavsiyem seni dinleyebilecek bir doktora gidip onunla profesyonel olarak konuşman sana iyi gelecektir. Anlattıkça çok rahatlayacaksın. İntihar bir çözüm değildir. Eminim mutluluk seni bir yerlerde bekliyor ve senin onu bulman lazım. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim okurken içim karardı bi hekimle görüşmeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...