Kendimi Nasıl Geliştirebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir insan kendini herhangi bir konuda nasıl geliştirebilir nasıl bir yol haritası çıkarmayı öğrenebilir ? Mesela Ders çalışmayı istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum bu bir örnekti. Her hangi bir x konusunda bir insan yol haritasını nasıl çıkarmalı ne yapmalı bu konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var lütfen yoluma ışık tutarmısınız :)

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ders çalışmanın kendini geliştirmekle bi alakası yok dostum,ama ben hayat konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum diyosan hemen tolstoy veya bukowskinin eserlerini okumalısın. derslere ihtiyacın yok,beyine ihtiyacın var bunu unutma.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Şöyle düşün her sabah saat 5 te işe gitmen lazım ve başka şansın yok mecbursun bundan da bir ders cıkara bilirsin kendine bir yol çiz bu yolda git

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kim sana şunu yap dese bence olmayacak. Senin o yolu isteyerek çizebilmen lazım. Hedeflerine nasıl ulaşacağını düşündüğünde zaten o yolu çizmiş olucaksın. (Hedeflerine ulaşmak istiyorsan eğer)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tamamen üşengeçlik bence bu bir konuyu yapıcam diyip karar alıyorsun sonra amaaan kim yapıcak şimdi bunu boşver diyorsun üşengeçssen yapıcak birşey reis

sensei
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
önüne koyacağın hedefler ve kim olmak istediğini bulman gerekiyor. uzun bir süre otur düşün, karar verince çaban da artacaktır

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
inanmak lazım ve kendine sıkı bi çalışma düzeni kur başarıya ulaşıcaksın

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
udemy sitesi ile çok uygun fiyatlara program öğrenebilir , kişisel gelişim programları ile geliştirebilrisin , ayrıca memory sitemizde bu konuda biçilmez kaftan :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum şöyle ki hayal ettiğin hayat değil de planladığın hayat üzerine konuşalım . Gerçekten farklı şeyler çünkü. Kendini geliştirmek istediğin alanda iyi yerlere gelen insanlarla muhakkak diyaloga geç. Bunu çoğu kimseden duymuşsundur belki. Bir tavsiyem daha var . Tam tersi bu işi başaramamış veya her şey iyiyken bi anda işleri kötü gitmiş kişilerle diyaloga geç. Bu sayede sadece ne yapman gerektiğini değil ne yapmaman gerektiğini de öğrenirsin. Sormaktan asla çekinme . Hayatında başarılar :)

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ılk once kendıne bır ıdol belırleyı kendını ona nazaran bı yere kadar yol harıtası olarak goren sonrasında gerısı gelır zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...