Uzman Üye
BEYLER KEYLOGGER YEDIM ACIL BIRISI YARDIM ETSIN ABIM OGRENIRSE ISIM BITTI
#Dizzy' Alıntı:Sen bana güvenirsen özelden team at 2 dk yapayım
Drea' Alıntı:asker427' Alıntı:aliozan' Alıntı:kardeşim keylogger yediysen format dan başka çare yokk bilgisayarcıya götürdüm format atılar bana trojan girmişti bikere
Sana girmez trojanpc sistemine bulaşır.PC Teknik servis elemanıyım 4 5 senedir.
Mesleğim diyebilirim.Bilgisayarcılar nasıl ekmek kazanırız diye neler yaptıklarını bilirim bi bilsen..Örnek vereyim mesela herif formata getiriyor aynı böyle bir durum vardı.Bende farklı bir iş yerine girmiştim iş gününün 1.haftasında yani usta direkt format dedi.Aldı çocuğun pc formatladı ve ben izliyorum diğer pclerle ilgileniyorum.Tuttu BIOS girdi ve pc başlarken Keyboard ve Mouse'yi devre dışı bıraktı.Benim gördüğümü gördü ve güldü işte ekmek böyle kazanılır dedi ben sadece güldüm kafamı olumsuz olarak salladım.Kul hakkı ve haram ekmek kazandı farkında değil.Bir gün o çocuk format atmayı öğrendiğinde BIOS ayarlarını bilmiyorsa CD veya Flash taktı diyelim.Eeee? Format Boot okununca ekrana gelince > Windows kurulumu için herhangi bir tuşa basınız??Ne klavyenin ışığı yanıyor ne mousenin :dodgy: Basıyor basıyor olmuyor?Yalla bilgisayarcının yolunu tut işin yoksa..İşte bilgi eksikliği yüzüne insanları çok kullanıyor çoğu.Hatta bir başka müşteriyede öyle yaptığını gördüm dükkan bana kaldı dışarı çıktı.Tuttum değiştirdim eski haline getirdim.Çoğuna öyle yaptım haberi yoktu.
Neyse hayattan bir anımı paylaştım umarım bir yerlere gitmiştir.
adamın dibisin helal olsun sana iyiki kendim atıyom formatı