Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok yakın bir arkadaşım sürekli bodybuilding için haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk tüketiyor bu sayede çok rahat kilo alabiliyor bak biliyorum sürekli yemesi tiksinç gelebilir ama yağ yapmadan kilo almanın en büyük çözümlerinden biri
Kilo almanı kesinlikle uzmanlar tarafından kas kütleni ve yağ endeksini ölçtürerek yapmanı tavsiye ederim. 1.78 boyunda 105 kilo idim. Kas ve yağ kütleleri %50 ikiside aynı çıktı. Şimdi kas kütlesi 47 yağ kütlesi 25 e düştü. kilom 89 oldu. Kesinlikle uzman bir doktorun en iyi cihazına başvurmalısın...
Sağlıklı şekilde kilo almanın tek yöntemi spor yapmaktır. Zaten salona gidince inanılmaz şekilde gıda tüketmeye başlıyorsun. Bu da "sağlıklı" kiloyu yanında getiriyor.
Sigara içiyorsan bırak sigara en büyük etken kilo almada.. günde 3 ten fazla kez yemek ye ara öğünler.. sürekli evde duruyorsan virüs yüzünden pc başındada çerez ve atıştırmalık eksik etme .. yediğin gıdalarda karbonhidrat bakımından zengin olsun. Örnek kahvaltı: kıymalı makarna bol soslu 3 tane yumurta,öğlen 2 tavuk bacağı veya tavul göğsü yanında tereyağlı pilav,akşam güzel bir kırmızı et yemeği yanında yarım ekmek tabi bunlar ana öğünler kahvaltı 9da ediyorsan 10.30da 11 de tekrardan atıştırmalık.. ya işin kısacası ağzın durmicak bro sürekli midden çalışıcak.
benim de aşırı ihtiyacım var 1.80 55 kiloyum düzenli yiyemiyorum evdeki herkes çalışıyor ve dershane, düzensiz uyku gibi etkenlerim yüzünden sağlıklı bi yeme alışkanlığı elde edemedim bir türlü
kardeşim 19 yaşında 105 kilo 190 cm boyum var hepsini yemekten sonra yediğim atıştırmalıklarla sağladım istersen bunu sağlıklı besinlerle dene çok rahat kilo alırsın
makarna tavuk göğsü pirinç gibi besinler karbonhidrat ve protein almaya çalış spora gidip vücudunu toplayabilirsin takviye olarakta ssn in gainerini kullandım tavsiye ederim