Kilo Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Çok yakın bir arkadaşım sürekli bodybuilding için haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk tüketiyor bu sayede çok rahat kilo alabiliyor bak biliyorum sürekli yemesi tiksinç gelebilir ama yağ yapmadan kilo almanın en büyük çözümlerinden biri

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kilo almanı kesinlikle uzmanlar tarafından kas kütleni ve yağ endeksini ölçtürerek yapmanı tavsiye ederim. 1.78 boyunda 105 kilo idim. Kas ve yağ kütleleri %50 ikiside aynı çıktı. Şimdi kas kütlesi 47 yağ kütlesi 25 e düştü. kilom 89 oldu. Kesinlikle uzman bir doktorun en iyi cihazına başvurmalısın...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sağlıklı şekilde kilo almanın tek yöntemi spor yapmaktır. Zaten salona gidince inanılmaz şekilde gıda tüketmeye başlıyorsun. Bu da "sağlıklı" kiloyu yanında getiriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sigara içiyorsan bırak sigara en büyük etken kilo almada.. günde 3 ten fazla kez yemek ye ara öğünler.. sürekli evde duruyorsan virüs yüzünden pc başındada çerez ve atıştırmalık eksik etme .. yediğin gıdalarda karbonhidrat bakımından zengin olsun. Örnek kahvaltı: kıymalı makarna bol soslu 3 tane yumurta,öğlen 2 tavuk bacağı veya tavul göğsü yanında tereyağlı pilav,akşam güzel bir kırmızı et yemeği yanında yarım ekmek :) tabi bunlar ana öğünler kahvaltı 9da ediyorsan 10.30da 11 de tekrardan atıştırmalık.. ya işin kısacası ağzın durmicak bro sürekli midden çalışıcak.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
proteinli yiyecekler ye uyku düzeyini düzenle kendin için az hareket et ama aşırı kilolu olmamayı da dikkat et.

Üye
5 HİZMET YILI
Bence burda en önemlisi senin hayalin nasıl bişey? yani sadece kilo almak mı kas olarak kilo almak mı?

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Düzenli ve sağlık beslenme üstüne spor yaparsan yağsız güzel kilo alırsın

Üye
5 HİZMET YILI
benim de aşırı ihtiyacım var 1.80 55 kiloyum düzenli yiyemiyorum evdeki herkes çalışıyor ve dershane, düzensiz uyku gibi etkenlerim yüzünden sağlıklı bi yeme alışkanlığı elde edemedim bir türlü

Üye
9 HİZMET YILI
6 öğün yemek ye, the witcher workout yaz youtube orda bi çocuk çıkıyor o anlatıyor ne yiyip ne yemediğini

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben günlük pekmez tüketiyorum yarım çay bardağına su dolduruyorum ve gün gün kilo almaya başladım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sağlıklı beslen düzenli olarak spor yap gerisi gelir zaten

Üye
9 HİZMET YILI
kalori hesabı yapman lazım 2300 mesela indeksin 500 kalori fazlası yapıcaksın

Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim 19 yaşında 105 kilo 190 cm boyum var hepsini yemekten sonra yediğim atıştırmalıklarla sağladım istersen bunu sağlıklı besinlerle dene çok rahat kilo alırsın

Üye
5 HİZMET YILI
Aga bende çok zayıfım ya yaşıma ve boyuma göre baya zayıfım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
makarna tavuk göğsü pirinç gibi besinler karbonhidrat ve protein almaya çalış spora gidip vücudunu toplayabilirsin takviye olarakta ssn in gainerini kullandım tavsiye ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aynı durumdan bende muzdaripim arkadaşlarım gece 12 de pizza ve kola yememi önermişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...