evet kişide bitiyoKilo mevzusunda akrabalardan alacağınız tavsiyelere kulak asmayın herkesin bir bildiği vardır.
Siz kendinize inanın ve güvenin gerekirse profesyonel birinden yardım alın ve sabıredin
kanka kilo alma sıkıntıhocam bunun kilo alma versiyonu da gelir mi sağlıklıda sağlıksızda beslensem kilo alamıyorum aksine düşüyorum boyumda az uzuyor doktora gittim sorun yok dedi
hocam vücut geliştirmek istiyorum sadece birazcık yapabildim yaşıtlarım 65-70 kiloyken 50 kiloyum halakilo verme zor
Post automatically merged:
evet kişide bitiyo
Post automatically merged:
kanka kilo alma sıkıntı
Sağlıksız olmaz mıreis limonlu su ıspanak ve meyve yiyerek 3 ayda 20 kila verdim kullanabilirsin
bu ne kadar sağlıklı acaba ?ikindi vaktinden sonra aç karna türk kahbesi kullan ve 7-8 saat hiçbirşey yeme
ekstra olarak spora gidip l carnetine kulllanarakta kilo verebilirsin özellikle yaz aylarında bu supplement adeta canavara dönüştürüyor. Zamanında kullandığım ve hiç bir zararını görmediğim ( fazla içersen sorun yaşayabilirsin veya markasına göre sağlamını alman lazım ) bu supplement beni 2 3 tişört değiştirmeye zorluyordu. E tabi sadece aç kalıp bunu kullanırsanız da zararı olur. Güzel bir yemek programı protein ağırlıklı olacak ekstra olarak bu supplementi kullanarak çok güzel bir şekilde kilo verebilirsin.
ikindi vaktinden sonra aç karna türk kahbesi kullan ve 7-8 saat hiçbirşey yeme
böyle bir şey yapmayın arkadaşlar tamamen sağlıksız ve yağ yerine kas kaybedersiniz kilo verdim diye gezersiniz. Bir vücudu 7-8 saat aç bırakılmaz. Kahve içeceksen sabah kalktıktan 1 saat sonra aç karnına içersin sonrasında değil. Yemek yemerek kilo vermek demek kas kaybı demek. Yani yağınızdan gitmiyor bu yüzden bol bol su içip öğün kaçırmayacaksınız. Öğün aralarında fiber şeyler yiyeceksiniz meyve veya 1 2 avuç kuruyemiş gibi. Her gün kahve içilmeli diye bir zorunluluk yok. Sabah yeşilçay da içebilirsiniz. Kilo verme ve alma konularında araştırmalar yapın yabancı makaleler var bir sürü. Sonuçta kendi vücudunuz o yüzden dikkatli olunuzikindi vaktinden sonra aç karna türk kahbesi kullan ve 7-8 saat hiçbirşey yeme
fit bir vücuda sahipsen kayıp vermen zaten kaçınılmaz burada spor haricinde olanları söyledim fit vücudun varsa karbonhidrat ve proteine miktarına dikkat ederek beklli bir ölçek belirleyip tüket tamamen yapaylıktan kaçınarak (protein tozu vb.) gerçek besinler tüket bu hem ileri yaşlarda kas kütleni kalıcı olarak güçlendirecek hemde zinde kalmanı sağlıcakböyle bir şey yapmayın arkadaşlar tamamen sağlıksız ve yağ yerine kas kaybedersiniz kilo verdim diye gezersiniz. Bir vücudu 7-8 saat aç bırakılmaz. Kahve içeceksen sabah kalktıktan 1 saat sonra aç karnına içersin sonrasında değil. Yemek yemerek kilo vermek demek kas kaybı demek. Yani yağınızdan gitmiyor bu yüzden bol bol su içip öğün kaçırmayacaksınız. Öğün aralarında fiber şeyler yiyeceksiniz meyve veya 1 2 avuç kuruyemiş gibi. Her gün kahve içilmeli diye bir zorunluluk yok. Sabah yeşilçay da içebilirsiniz. Kilo verme ve alma konularında araştırmalar yapın yabancı makaleler var bir sürü. Sonuçta kendi vücudunuz o yüzden dikkatli olunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?