Kitap önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ömer seyfettin serisivar ben bitirdim gayet hoştu öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ben klasik adamım Oğuz Atay Tehlikeli Oyunlar derim susarım

100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
📚 "Sherlock Holmes: Bütün Maceralar" - Sir Arthur Conan Doyle: Polisiye türünde klasikleşmiş bu seride, ünlü dedektif Sherlock Holmes'un heyecan dolu maceralarını okuyabilirsiniz. Gizemler, entrikalar ve zekice çözümlerle dolu bu hikayeler sizi etkileyecek.

📚 "Da Vinci Şifresi" - Dan Brown: Dan Brown'un bu ünlü romanı, tarihi ve dini gizemlerle dolu bir macerayı konu alır. Harvard sembolog Robert Langdon'un, bir cinayet soruşturmasıyla başlayan olaylar zinciri, dünya çapında bir komploya dönüşür.

📚 "Kızıl Nehirler" - Jean-Christophe Grangé: Fransız yazar Grangé'nin bu polisiye gerilim romanı, cinayetleri çözmek için Paris'ten Kızıl Nehirler'e uzanan bir dedektifin maceralarını anlatır. Sürükleyici kurgusu ve beklenmedik dönemeçleriyle sizi şaşırtacak.

📚 "Babil'in Aslanı" - Wilbur Smith: Bu roman, antik Mısır'ın gizemli ve heyecan verici dünyasına sizi götürecek. İhanet, aşk ve macera dolu bir hikaye ile tarihi bir yolculuğa çıkacaksınız.

📚 "Zamanın Kısa Tarihi" - Stephen Hawking: Eğer bilim kurgu ve fizik ilginizi çekiyorsa, Stephen Hawking'in bu kitabı sizi büyüleyecek. Evrenin kökeni ve geleceği hakkında heyecan verici bir yolculuğa çıkacak ve zihninizi açacak.

Keyifli okumalar dilerim! 📖💫

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Osman Pamukoğlu nun yazdığı ilk roman kitabı Kırık Hayal Kerkük ben şu anda bunu okuyorum ve çok güzel bi kitap

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
"The Secret History" - Donna Tartt: Bir grup öğrencinin yavaş yavaş çözülen gizemli bir cinayeti anlatan bu roman, edebi bir üslupla yazılmış ve okuyucuyu içine çeken bir atmosfere sahip dostum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
KOKU kitabın konusu bir tane katil var koku bağımlısı çok güzel

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
the walkıng dead ın bı kıtabı vardı ben cok beyendım okumalısın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
1984 okuyabilirsin çok kaliteli bir kitaptır dönemine göre güzel eleştirilerde bulunmuş bir kitaptır. aynı yazardan hayvan çiftliği de güzeldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...